Gece Yolcuları röpörtajı

SadmiN

♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
Gece Yolcuları röpörtajı
gece yolcularının isimleri gece yolcuları isimleri yolcuları röportaj
gy_rop.jpg
Gece Yolcuları


3. ALBÜMÜNÜZ “KALBİN KADAR YAKIN”I YAYINLADINIZ, BU ALBÜMDE BİZİ NASIL BİR GECE YOLCULARI BEKLİYOR ?

Gece Yolcuları 3. albümleri “Kalbin Kadar Yakın” için 6 aydır stüdyodaydı. Stüdyo aşaması ve kayıtlar bitti ve albüm 14 Şubat’da piyasaya çıktı. Klip çalışmasının hazırlıklarındayız şu anda. Şarkılar bir hafta öncesinden radyolarda çalmaya başladı. Gece Yolcuları’nın 3. albümü olması sebebi ile 3. albüm hedeflerimize ulaşmış olduk. 6 ayın ürünü olan bu albümde Gece Yolcuları artık sahnedeki enerjilerine çok daha yakın bir performans sergiliyor. Altı çizilmesi gereken en önemli şey de bu.Yine bayram çocuğu gibi neşeliyiz ve bekliyoruz. Güzel bir albüm olduğuna inanıyoruz.

ALBÜMDE YER ALAN PARÇALARDAN BAHSEDELİM BİRAZ, ÇIKIŞINIZI HANGİ ŞARKI İLE YAPACAKSINIZ ?

Bu albümde 1’i cover 13 tane parça var. Biz çıkışımızı bu cover parça ile yapmayı planlıyoruz. Yıllar önce Sezen Aksu’nun sesinden dinlediğimiz “Değer Mi Hiç” adlı parçayı yorumladık. Klibi de bu parçaya çekeceğiz. Yönetmenler ile de görüşmeler bunun üzerine. Albümdeki genel enerjiyi klipte de yansıtmak istiyoruz.


CEM ÖZKAN VAR YİNE BU ALBÜMDE. BAŞKA KİMLER VAR ÇALIŞTIĞINIZ İSİMLER ARASINDA ?

3 albümde de istikrarlı bir şekilde daha önceki albümlerde de birlikte çalıştığımız Cem Özkan ile çalıştık. Bu albüme dokunuşları ile stil verdi. Solo albümüyle geçen yıl ülkeyi sallamıştı. Beraber yaptığımız albümde de dinleyicileri çok şaşırtacağız. Tuncer Tunceli albümde supervisor olarak yer aldı. Albüm de ayrıca yaylı düzenlemelerine de ağırlık verdik ve Gece Yolcuları’nın müziğine katkısı açısından çok önemli. Ramiz albümde rap söyledi bizler ile. Rap söylemesinin yanında görsel tasarımlarında da yer aldı çalışmanın. Konsept danışmanımız oldu. Çok yakında Gece Yolcuları olarak albümün ilk klibi ile dinleyicilerimizle buluşmayı umuyoruz.
 
Geri
Üst