A AlbertEinstein Yeni Üye Üye 13 Aralık 2007 #1 Gecikmiş Merhaba 34 mesaj yazdıktan sonra merhaab demek aklıma geldi. Aranıza bugün katıldım. İyi vakit geçirmeyi umut ediyorum. Şimdiden beni aranıza alan arkadaşlara teşekkür ederim.🙂
34 mesaj yazdıktan sonra merhaab demek aklıma geldi. Aranıza bugün katıldım. İyi vakit geçirmeyi umut ediyorum. Şimdiden beni aranıza alan arkadaşlara teşekkür ederim.🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 13 Aralık 2007 #2 Ce: Gecikmiş Merhaba hoşgeldin aramıza gönüller bir olsun efemmm nolacak sonuçta dedin ya🙂keyifli forumlar bol paylaşımlar dilerim aramızda...
Ce: Gecikmiş Merhaba hoşgeldin aramıza gönüller bir olsun efemmm nolacak sonuçta dedin ya🙂keyifli forumlar bol paylaşımlar dilerim aramızda...
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 13 Aralık 2007 #3 Ce: Gecikmiş Merhaba Hosgeldin aramiza canim güzel vakit gecirmen dilegiyle...
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 14 Aralık 2007 #4 Ce: Gecikmiş Merhaba Hoşgeldin canım aramıza, güzel zaman geçirmen dileğiyle...
NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 14 Aralık 2007 #5 Ce: Gecikmiş Merhaba hosgeldın hayatım..buraya geldıysen daha cıkamazsın emın ol
PEmBeLİ_PiSİ Yeni Üye Üye 16 Aralık 2007 #6 Ce: Gecikmiş Merhaba hoşgeldiz canım bol paylaşımlar iyi forumlar dilerim
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 5 Ocak 2008 #7 Ce: Gecikmiş Merhaba CANIM HOŞ GELDİNNNNN