SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 15 Temmuz 2008 #2 Cevap: Gel yavrum sadece öpecemmm ilk msj benden süpper olmuş 😀
PaSikA Yeni Üye Üye 15 Temmuz 2008 #3 Cevap: Gel yavrum sadece öpecemmm illa bu ninemi öpücek sabahları
NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 15 Temmuz 2008 #5 Cevap: Gel yavrum sadece öpecemmm ben öpsem sızı😀:nur: manyak olmus yalnız..paylasım için saol
melekçik Yeni Üye Üye 15 Temmuz 2008 #6 Cevap: Gel yavrum sadece öpecemmm süpper bir paylaşım nine öpmese olmaz mı ? 😀
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 15 Temmuz 2008 #7 Cevap: Gel yavrum sadece öpecemmm konu super super ama nine opucugu almayim lutfen sabahta aksamda hic bir zaman +rep cok begendim
Cevap: Gel yavrum sadece öpecemmm konu super super ama nine opucugu almayim lutfen sabahta aksamda hic bir zaman +rep cok begendim
gurbet kuşu Yeni Üye Üye 15 Temmuz 2008 #8 Cevap: Gel yavrum sadece öpecemmm :nur:şahsen nuru tercih ederim yane nineye göre ıııyyykkkk
ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye 15 Temmuz 2008 #9 Cevap: Gel yavrum sadece öpecemmm ninenin yerine başkasının öpme olasılığı yok mu ya
bEadY Yeni Üye Üye 15 Temmuz 2008 #10 Cevap: Gel yavrum sadece öpecemmm beni ordaki anane öpmesin yaaf 😛