ilkimsu Yeni Üye Üye 30 Eylül 2010 #2 Gelinliğin altına converse giyenlerde var 😀 ehehehe ayağın acıyınca bence yanında yedek converse al giyersin 😛
Gelinliğin altına converse giyenlerde var 😀 ehehehe ayağın acıyınca bence yanında yedek converse al giyersin 😛
PaSikA Yeni Üye Üye 1 Ekim 2010 #3 Bulduğum birkaç gelin ayakkabısı modeli umarım fikir edinmene yardımcı olur 🙂
tuqqce Daimi Üye Üye 1 Ekim 2010 #4 Canım öncelikle gelinliğin nasıl?Bende gelinlik beğenmeye çalışıyorumda fikir edinmiş olurum 🙂 Bende sana birkaç model buldum canım
Canım öncelikle gelinliğin nasıl?Bende gelinlik beğenmeye çalışıyorumda fikir edinmiş olurum 🙂 Bende sana birkaç model buldum canım
tuqqce Daimi Üye Üye 1 Ekim 2010 #6 HAYAL' Alıntı: Ay bu ne şeker yaa bu normal kıyafetlerle de güzel durur yani 🙂 Genişletmek için tıkla ... Evet bencede hoş.Gelin ayakkabısı seçmek için çok seçenek var🙂 Madem bu kadar beğendin sana hediye ediyorum hayalim kıyafetlerinle giyersin😀
HAYAL' Alıntı: Ay bu ne şeker yaa bu normal kıyafetlerle de güzel durur yani 🙂 Genişletmek için tıkla ... Evet bencede hoş.Gelin ayakkabısı seçmek için çok seçenek var🙂 Madem bu kadar beğendin sana hediye ediyorum hayalim kıyafetlerinle giyersin😀
HaYaL Daimi Üye Üye 1 Ekim 2010 #7 Oyy bitanem saol yaa ben de düğününde sana trabzon burması takarım artıkın bu hediyeye istinaden 😀
tuqqce Daimi Üye Üye 1 Ekim 2010 #8 Ayy bebeğim ya bitanesinn tak takk istediğin şeyi tak istersen 2 tene tak iyi olar 😀 😀
MAGENTA Hamiş Melek 1 Ekim 2010 #9 teşekkür ederiim çok mutlu oldum ben böyle modeller bulamamıştım şimdi marka araştırmasına giriyoruuuuumm İklimsu benim gelinliğim baya kabarık ve enteresan bi model kendim çizdim gelinlikçi dikiyo ilginiz için teşekkür ederiim bulduklarınız çok şık
teşekkür ederiim çok mutlu oldum ben böyle modeller bulamamıştım şimdi marka araştırmasına giriyoruuuuumm İklimsu benim gelinliğim baya kabarık ve enteresan bi model kendim çizdim gelinlikçi dikiyo ilginiz için teşekkür ederiim bulduklarınız çok şık