$ul€ Yeni Üye Üye 22 Şubat 2011 #1 Gelin Saçı Modelleri Kızlar "Evet" demenize çok az mı kaldı... O zaman hemen saç modellerine bakın... ve kuaförünüze gidin...mutlaka deneyin istediğiniz modeli...Sonra pişman olmayın meleklerim..Çünkü düğünden sonra sadece fotoğraflar kalıyor...
Kızlar "Evet" demenize çok az mı kaldı... O zaman hemen saç modellerine bakın... ve kuaförünüze gidin...mutlaka deneyin istediğiniz modeli...Sonra pişman olmayın meleklerim..Çünkü düğünden sonra sadece fotoğraflar kalıyor...
Young bride Banned 22 Şubat 2011 #3 gamselim' Alıntı: cok güzel şulem ellerine saglık 🙂 Genişletmek için tıkla ... Evettttt tam benlik işte bende böyle istiyorum biraz daha kıvırcık olsa daha iyi olurmuş emeğine sağlık canım
gamselim' Alıntı: cok güzel şulem ellerine saglık 🙂 Genişletmek için tıkla ... Evettttt tam benlik işte bende böyle istiyorum biraz daha kıvırcık olsa daha iyi olurmuş emeğine sağlık canım
M Misafir Forum Okuru 22 Şubat 2011 #4 Gelin saçında, kesinlikle dağınık topuzdan yana tercihim 🙂 Tabi ilerde fikrim değişir mi bilemem 😀 Paylaşım için tşkler🙂
Gelin saçında, kesinlikle dağınık topuzdan yana tercihim 🙂 Tabi ilerde fikrim değişir mi bilemem 😀 Paylaşım için tşkler🙂
PaSikA Yeni Üye Üye 22 Şubat 2011 #5 Gelin saçı kesinlike topuz olmalı bana göre...Resimlerin içinde güzel topuzlar var teşekkürler canım