CaRiZmA Vip Melek Üye 30 Temmuz 2008 #1 Gergin bir ortami ortadan kaldirmak icin hangi kelimeyi kullanirsiniz? Ben bakariz, hallederiz ve ayarlarizi son aylarda okadar cok kullandim ki 😀
esena Aktif Üye Üye 30 Temmuz 2008 #2 Cevap: Gergin bir ortami ortadan kaldirmak icin hangi kelimeyi kullanirsiniz? ben hiç geçiştirmemkonuyu olacaksa olacak
Cevap: Gergin bir ortami ortadan kaldirmak icin hangi kelimeyi kullanirsiniz? ben hiç geçiştirmemkonuyu olacaksa olacak
ecege Yeni Üye Üye 30 Temmuz 2008 #3 Cevap: Gergin bir ortami ortadan kaldirmak icin hangi kelimeyi kullanirsiniz? bende pek geçiştirmem ama işime gelmiyosa sonra konuşuruz falan erim........
Cevap: Gergin bir ortami ortadan kaldirmak icin hangi kelimeyi kullanirsiniz? bende pek geçiştirmem ama işime gelmiyosa sonra konuşuruz falan erim........
ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye 31 Temmuz 2008 #4 Cevap: Gergin bir ortami ortadan kaldirmak icin hangi kelimeyi kullanirsiniz? belli olmuyo hemen hemen kelimelerin hepsını kullanmısımdır sımdıye kadar🙂
Cevap: Gergin bir ortami ortadan kaldirmak icin hangi kelimeyi kullanirsiniz? belli olmuyo hemen hemen kelimelerin hepsını kullanmısımdır sımdıye kadar🙂
*jellibon* Daimi Üye Üye 31 Temmuz 2008 #5 Cevap: Gergin bir ortami ortadan kaldirmak icin hangi kelimeyi kullanirsiniz? farketmez aynı konu içinde hepsini kullanırım ikna yeneğim mükemmeldir illa hallederim o konuyu
Cevap: Gergin bir ortami ortadan kaldirmak icin hangi kelimeyi kullanirsiniz? farketmez aynı konu içinde hepsini kullanırım ikna yeneğim mükemmeldir illa hallederim o konuyu
İzmirella Yeni Üye Üye 1 Ağustos 2008 #6 Cevap: Gergin bir ortami ortadan kaldirmak icin hangi kelimeyi kullanirsiniz? o anda ne varsa sölerim.. geçiştirmem bende..içinde kalmasınn dimii 🙂
Cevap: Gergin bir ortami ortadan kaldirmak icin hangi kelimeyi kullanirsiniz? o anda ne varsa sölerim.. geçiştirmem bende..içinde kalmasınn dimii 🙂
aSqimSin Yeni Üye Üye 3 Ağustos 2008 #7 Cevap: Gergin bir ortami ortadan kaldirmak icin hangi kelimeyi kullanirsiniz? Bakarızzz 🙂 bunu çok kullanırım ben 🙂
Cevap: Gergin bir ortami ortadan kaldirmak icin hangi kelimeyi kullanirsiniz? Bakarızzz 🙂 bunu çok kullanırım ben 🙂
necla Yeni Üye Üye 3 Ağustos 2008 #8 Cevap: Gergin bir ortami ortadan kaldirmak icin hangi kelimeyi kullanirsiniz? sorun neyse o anda halledilmeli gecistirmem.tabi karsimdaki laftan anlamayan biriyse uzerinde durmam
Cevap: Gergin bir ortami ortadan kaldirmak icin hangi kelimeyi kullanirsiniz? sorun neyse o anda halledilmeli gecistirmem.tabi karsimdaki laftan anlamayan biriyse uzerinde durmam