gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 30 Ocak 2011 #1 Geri dönsün ALLAH'IM.... sevdiğim geri dönsün duası sevdiğim bana geri dönsün duası bana kocam BUYRUN MELEKLERİM UMARIM BEGENİRSİNİZ.... Yine seni düşünüyorum yarrr… İçimi çekerek hatırlıyorum seni Keşke diyorum Keşke şu an yanımda olsaydı Ellerini tutsaydım Gözlerine baksaydım Kendimi bulsaydım gözlerinde Neydi benim suçum Allahım diyorum ardından Neden çok gördün onu bana Neydi benim günahım neden aldın onu benden Neden beni karanlık gecelere attın? Yanımda o yok Çok yalnızım Neden bu kadar yalnızım Allahım Neden yanımda kimse yok teselli edecek Teselliye ihtiyacım olurken onun yokluğunu aratmayacak kimse yok… Yalnızlık çekilmiyor Allahım Bir yandan yalnızlık bir yandan onun yokluğu Dayanamıyorum artık Geri dönsün Allahım nolur geri dönsün ..
sevdiğim geri dönsün duası sevdiğim bana geri dönsün duası bana kocam BUYRUN MELEKLERİM UMARIM BEGENİRSİNİZ.... Yine seni düşünüyorum yarrr… İçimi çekerek hatırlıyorum seni Keşke diyorum Keşke şu an yanımda olsaydı Ellerini tutsaydım Gözlerine baksaydım Kendimi bulsaydım gözlerinde Neydi benim suçum Allahım diyorum ardından Neden çok gördün onu bana Neydi benim günahım neden aldın onu benden Neden beni karanlık gecelere attın? Yanımda o yok Çok yalnızım Neden bu kadar yalnızım Allahım Neden yanımda kimse yok teselli edecek Teselliye ihtiyacım olurken onun yokluğunu aratmayacak kimse yok… Yalnızlık çekilmiyor Allahım Bir yandan yalnızlık bir yandan onun yokluğu Dayanamıyorum artık Geri dönsün Allahım nolur geri dönsün ..
suCre Daimi Üye Üye 30 Ocak 2011 #3 Rabbim hayırlısıyla kavuşmanızı nasip eder.. Emeklerine sağlık tatlım çok teşekkürler...
S sheker_shey Daimi Üye Üye 30 Ocak 2011 #4 kuzumm bnm sus kız ağlama🙁eline sağlık güsel olmuş şekercimm
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 30 Ocak 2011 #5 suCre' Alıntı: Rabbim hayırlısıyla kavuşmanızı nasip eder.. Emeklerine sağlık tatlım çok teşekkürler... Genişletmek için tıkla ... amin sucrem amin.....
suCre' Alıntı: Rabbim hayırlısıyla kavuşmanızı nasip eder.. Emeklerine sağlık tatlım çok teşekkürler... Genişletmek için tıkla ... amin sucrem amin.....
KeLeBeK's Daimi Üye Üye 30 Ocak 2011 #6 Allahım onu sana kavuşturmayı nasip etsin bitanem benim Dönecektir elbet sabretmeyi bil yeter😉
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 30 Ocak 2011 #7 KeLeBeK's' Alıntı: Allahım onu sana kavuşturmayı nasip etsin bitanem benim Dönecektir elbet sabretmeyi bil yeter😉 Genişletmek için tıkla ... aminn birtanem aminn.....
KeLeBeK's' Alıntı: Allahım onu sana kavuşturmayı nasip etsin bitanem benim Dönecektir elbet sabretmeyi bil yeter😉 Genişletmek için tıkla ... aminn birtanem aminn.....
H hatceee Yeni Üye Üye 31 Ocak 2011 #8 ne olur svdiğim kişinin dönmesi için dua allah rızası için ne oluır ayrldk ve şuan ailesinin tanştrdğı kzla görşymş ne olur allahm yardm vltfen arkdşlarm ltfn yardm cı olurmsnz
ne olur svdiğim kişinin dönmesi için dua allah rızası için ne oluır ayrldk ve şuan ailesinin tanştrdğı kzla görşymş ne olur allahm yardm vltfen arkdşlarm ltfn yardm cı olurmsnz
Cennet-ul Meva Daimi Üye Üye 31 Ocak 2011 #9 Umarim Kavusursun.. InsALLAH Yeterki sen Dua et.. Dualarim seninle 🙂
$ul€ Yeni Üye Üye 31 Ocak 2011 #10 Geri dönsün Allahım nolur geri dönsün .. bune buu 🙁 canımıza mı okucaksın sen kzı 🙁 alla alla yaa