cadi_91 Yeni Üye Üye 25 Mayıs 2010 #1 gıcık oldum ona :fırtına:mekanda gıcık olduğunuz ve şikayet ettikleriniz vardır ........... şu meleğin şununa bununa gıcık oldum diyorsanız buyrun..... acaba bana gıcık olan var mı merak ettim 😀 😀 :fırtına:
:fırtına:mekanda gıcık olduğunuz ve şikayet ettikleriniz vardır ........... şu meleğin şununa bununa gıcık oldum diyorsanız buyrun..... acaba bana gıcık olan var mı merak ettim 😀 😀 :fırtına:
cadi_91 Yeni Üye Üye 25 Mayıs 2010 #5 ben aşırı alınganım alınganlık yapınca kalp kırıyorum burdan duyuru yapıyorum hepinizden özür diliyorum ve sizi seviyorum 😀
ben aşırı alınganım alınganlık yapınca kalp kırıyorum burdan duyuru yapıyorum hepinizden özür diliyorum ve sizi seviyorum 😀
suCre Daimi Üye Üye 25 Mayıs 2010 #6 insanların hiç bişey bilmeyipte bilgiçlik taslamalarına gıcık oluyorum..
HaYaL Daimi Üye Üye 25 Mayıs 2010 #7 Bazı şeyler bilip de bilmemezden gelenlere gıcık oluyorum 🙂 Ayy cadım iyiki açtın kız bu konuyu 😀
Dişeps Yeni Üye Üye 25 Mayıs 2010 #9 bencil ve başkalarının sözlerini kaale almadan konuşmasını devam ettiren ve saçma saçma uzatanlara kıl oluıyorumm:ruyam:
bencil ve başkalarının sözlerini kaale almadan konuşmasını devam ettiren ve saçma saçma uzatanlara kıl oluıyorumm:ruyam:
cadi_91 Yeni Üye Üye 25 Mayıs 2010 #10 papatya25' Alıntı: çocukca davranan insanlara gıcık oluyorum..... Genişletmek için tıkla ... bu söz bana sanırım papatyacım:fırtına:
papatya25' Alıntı: çocukca davranan insanlara gıcık oluyorum..... Genişletmek için tıkla ... bu söz bana sanırım papatyacım:fırtına: