MEÇHUL Daimi Üye Üye 4 Kasım 2008 #1 giden mi kalan mı? evet arkadaşlar soruyorum gitmek zorunda kalan birimi yoksa geride bıraktığımı.sizce gidenmi yoksa kalanmı daha çok üzülür??? A)giden=neden? B)kalan=neden?
evet arkadaşlar soruyorum gitmek zorunda kalan birimi yoksa geride bıraktığımı.sizce gidenmi yoksa kalanmı daha çok üzülür??? A)giden=neden? B)kalan=neden?
dionisya Yeni Üye Üye 5 Kasım 2008 #2 Cevap: giden mi kalan mı? bence kalan üzülür gidenin aklında baska bisi vardır ona yonelmistir ya da mecbursa gitmeye yeni hayatında yeni insanlar olur pek uzulmez kalan terkedilmiştir var mı bundan kotusu 🙁
Cevap: giden mi kalan mı? bence kalan üzülür gidenin aklında baska bisi vardır ona yonelmistir ya da mecbursa gitmeye yeni hayatında yeni insanlar olur pek uzulmez kalan terkedilmiştir var mı bundan kotusu 🙁
ılgın Yeni Üye Üye 5 Kasım 2008 #3 Cevap: giden mi kalan mı? Şimdi ßoŞuna üZüLeceksin GeLirsen, VaZgeç dön, YoL çıkmıŞsan dur! ´´ßeni öLesiye sev´´ demiŞtin Sevdim Artık geLmesen de oLur! kalan için zor 🙁
Cevap: giden mi kalan mı? Şimdi ßoŞuna üZüLeceksin GeLirsen, VaZgeç dön, YoL çıkmıŞsan dur! ´´ßeni öLesiye sev´´ demiŞtin Sevdim Artık geLmesen de oLur! kalan için zor 🙁
MEÇHUL Daimi Üye Üye 6 Kasım 2008 #4 Cevap: giden mi kalan mı? haklısınız kalan için çok zor.teşşekürler yorumlarınız için canım arkadaşlarım
Cevap: giden mi kalan mı? haklısınız kalan için çok zor.teşşekürler yorumlarınız için canım arkadaşlarım
su Yeni Üye Üye 10 Kasım 2008 #6 Cevap: giden mi kalan mı? şu söz vardır giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştirr sözü vardır bence kalan?
Cevap: giden mi kalan mı? şu söz vardır giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştirr sözü vardır bence kalan?
MEÇHUL Daimi Üye Üye 10 Kasım 2008 #7 Cevap: giden mi kalan mı? teşeşkürler canım düşüncelerine katılıyorum nurdancım
ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye 14 Kasım 2008 #8 Cevap: giden mi kalan mı? kalan üzülür bence gidenin kendini avutacak sebebi vardır