*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 3 Şubat 2011 #11 Saolun kızlar inş güzel moral verdiniz bana allah razı olsun
ASİMELEK Daimi Üye Üye 3 Şubat 2011 #12 canımmm benimmm ne hemen kötü kötü düşüncelere dalmışsın öle. allahın izniyle bişeycik olmaz. rabbim şifa versinnn. olumlu düşünelim ki olumlu sonuç alalım. mutlu ol emiiiiii bize güzel haberler verirsin inşallah.
canımmm benimmm ne hemen kötü kötü düşüncelere dalmışsın öle. allahın izniyle bişeycik olmaz. rabbim şifa versinnn. olumlu düşünelim ki olumlu sonuç alalım. mutlu ol emiiiiii bize güzel haberler verirsin inşallah.
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 3 Şubat 2011 #15 HaYaL' Alıntı: Canım benim ya çok geçmiş olsun.🙁 Umarım kötü bişey çıkmaz. Genişletmek için tıkla ... Çokkk sağol hayalim inş
HaYaL' Alıntı: Canım benim ya çok geçmiş olsun.🙁 Umarım kötü bişey çıkmaz. Genişletmek için tıkla ... Çokkk sağol hayalim inş
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 3 Şubat 2011 #16 canımm benim kıamam sana korkmuşsun sen sana dua ederim ben güzelim yarın inş hiç bişey çıkmaz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
canımm benim kıamam sana korkmuşsun sen sana dua ederim ben güzelim yarın inş hiç bişey çıkmaz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
Münzevi Aktif Üye Üye 3 Şubat 2011 #17 Geçmiş olsun Gizemli, mübarek gece dua edelim. Sağlığı veren de alan da Allah. Duanın gücün sığınıyoruz... İçini ferah tut emi? "Her güne bir dua" ya seninle ilgili bir dua ekleyeyim...
Geçmiş olsun Gizemli, mübarek gece dua edelim. Sağlığı veren de alan da Allah. Duanın gücün sığınıyoruz... İçini ferah tut emi? "Her güne bir dua" ya seninle ilgili bir dua ekleyeyim...
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 4 Şubat 2011 #19 ayşegülümmm münzevimm dileğim çok saolun kızlar inanın moralim yerine geliyo sizin sayenizde hepinizden ALLAH RAZI OLSUN
ayşegülümmm münzevimm dileğim çok saolun kızlar inanın moralim yerine geliyo sizin sayenizde hepinizden ALLAH RAZI OLSUN
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 4 Şubat 2011 #20 Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin umarım kötü birşeyler değildir içini ferah tut sen olurmu🙂
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin umarım kötü birşeyler değildir içini ferah tut sen olurmu🙂