M Misafir Forum Okuru 30 Ağustos 2007 #21 Ce: Gönlünden Ne Koparsa... asena66' Alıntı: Rüyam en son çıkan bilgisayarlardan vermek isterim.Sevgilerimle:typing: Genişletmek için tıkla ... saol canım inan çok beyendim hediyemi benden asenaya koşu bandı mantıları yerken aldığı kiloluru eritsin
Ce: Gönlünden Ne Koparsa... asena66' Alıntı: Rüyam en son çıkan bilgisayarlardan vermek isterim.Sevgilerimle:typing: Genişletmek için tıkla ... saol canım inan çok beyendim hediyemi benden asenaya koşu bandı mantıları yerken aldığı kiloluru eritsin
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 31 Ağustos 2007 #22 Ce: Gönlünden Ne Koparsa... Benden Rüyam'a sıcak bir Davidoff kahve, İrlanda kreması sosuyla tarafımdan bizzat hazırlanmış... (Çok lezzetlidir bak herkese yapmam 🙂 )
Ce: Gönlünden Ne Koparsa... Benden Rüyam'a sıcak bir Davidoff kahve, İrlanda kreması sosuyla tarafımdan bizzat hazırlanmış... (Çok lezzetlidir bak herkese yapmam 🙂 )
çılgınım Yeni Üye Üye 31 Ağustos 2007 #23 Ce: Gönlünden Ne Koparsa... selin sana bi vazo vereyim sana verilen çiçekleri koyarsın
ÇİÇEĞİM Yeni Üye Üye 1 Eylül 2007 #24 Ce: Gönlünden Ne Koparsa... Selin gitti ben alayım onları. Çılgın bende sana tertemiz bir yürek versem.
Ce: Gönlünden Ne Koparsa... Selin gitti ben alayım onları. Çılgın bende sana tertemiz bir yürek versem.
ezo77 Banned 1 Eylül 2007 #25 Ce: Gönlünden Ne Koparsa... hımmm esterncimin canı buz gibi bira çekmişti buz gibi bira benden....
ÇİÇEĞİM Yeni Üye Üye 5 Eylül 2007 #27 Ce: Gönlünden Ne Koparsa... serin günler diliyorum sana.Ben sıcaklardan bunaldımda.
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 8 Eylül 2007 #28 Ce: Gönlünden Ne Koparsa... Esterncim sana benden bir adet kedi yavrusu, yeni doğmuş tatlı mı tatlı birşey...
Ce: Gönlünden Ne Koparsa... Esterncim sana benden bir adet kedi yavrusu, yeni doğmuş tatlı mı tatlı birşey...
PaSikA Yeni Üye Üye 4 Temmuz 2008 #29 Cevap: Gönlünden Ne Koparsa... ben bilge adminime koca bir dilim çikolatalı pasta ve yeni demlenmiş çay vermek istiyorum...
Cevap: Gönlünden Ne Koparsa... ben bilge adminime koca bir dilim çikolatalı pasta ve yeni demlenmiş çay vermek istiyorum...
gurbet kuşu Yeni Üye Üye 4 Temmuz 2008 #30 Cevap: Gönlünden Ne Koparsa... ben pasikama zeytin yağlı yaprak sarması vermek istiyorum yanında sarmısaklı yoğurla hemde çokta güzel yaparım yanee Son düzenleme: 4 Temmuz 2008
Cevap: Gönlünden Ne Koparsa... ben pasikama zeytin yağlı yaprak sarması vermek istiyorum yanında sarmısaklı yoğurla hemde çokta güzel yaparım yanee