PaSikA Yeni Üye Üye 17 Mart 2008 #21 Ce: gordun mu? Gormedın mı? malesef görmedim... alttaki sen gökkuşağı gördünmü?
M Misafir Forum Okuru 17 Mart 2008 #22 Ce: gordun mu? Gormedın mı? evet gordum altdakı sen hıç ölü gördünmü?
sehr_i sukut Aktif Üye Üye 17 Mart 2008 #23 Ce: gordun mu? Gormedın mı? evett gordummmmm kucuktum anneannemın kardesı olmustı evde bende kapının arkasına saklanmıstım napcakları dıye oldu denılınce bayılıp kalmısım orda ayhh cok korktum gene he hımmmm alttakı sen hıc sen hıc sen hıcccc denız anası gordun mu?
Ce: gordun mu? Gormedın mı? evett gordummmmm kucuktum anneannemın kardesı olmustı evde bende kapının arkasına saklanmıstım napcakları dıye oldu denılınce bayılıp kalmısım orda ayhh cok korktum gene he hımmmm alttakı sen hıc sen hıc sen hıcccc denız anası gordun mu?
M Misafir Forum Okuru 17 Mart 2008 #24 Ce: gordun mu? Gormedın mı? evet çok gordum dıyarcım sen alttakı yılan balığı gordunmu
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 19 Mart 2008 #25 Ce: gordun mu? Gormedın mı? evet gördüm karamelcim. peki sen alttaki hiç kuyu gördün mü?
PaSikA Yeni Üye Üye 19 Mart 2008 #26 Ce: gordun mu? Gormedın mı? gördüm canım alttaki sen hiç devekuşu gördünmü 🙂
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 1 Nisan 2008 #27 Ce: gordun mu? Gormedın mı? ewet gördüm.. hey alttaki sen hiç frenk inciri gördünmü..
sule Yeni Üye Üye 1 Nisan 2008 #28 Ce: gordun mu? Gormedın mı? gormedim be gulucuk adini bilem ahanda simdi duydum ....hey alttaki melek ya ben kupemin tekini kaybettim gordunmu???
Ce: gordun mu? Gormedın mı? gormedim be gulucuk adini bilem ahanda simdi duydum ....hey alttaki melek ya ben kupemin tekini kaybettim gordunmu???
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 7 Nisan 2008 #29 Ce: gordun mu? Gormedın mı? yok canım görmedim. alttaki sen şam'ı gördün mü?
nisan Yeni Üye Üye 7 Nisan 2008 #30 Ce: gordun mu? Gormedın mı? görmedim canim alttaki sen hic bir bayanin dogumuna sahit oldunmu yani gördünmu
Ce: gordun mu? Gormedın mı? görmedim canim alttaki sen hic bir bayanin dogumuna sahit oldunmu yani gördünmu