CaRiZmA Vip Melek Üye 7 Haziran 2008 #61 Cevap: gordun mu? Gormedın mı? hmm itiraf ediyorum, bi cok kez gördüm! Ssst alttaki sen kirmizi baslikli kizi gördün mü 😀
Cevap: gordun mu? Gormedın mı? hmm itiraf ediyorum, bi cok kez gördüm! Ssst alttaki sen kirmizi baslikli kizi gördün mü 😀
PaSikA Yeni Üye Üye 7 Haziran 2008 #62 Cevap: gordun mu? Gormedın mı? gördüm tabi hemde kırmızı başlığıda cok güzeldi 😀 peki alttaki sen kırmızı başlıklı kızın ninesini yiyen kurdu gördünmü 😀
Cevap: gordun mu? Gormedın mı? gördüm tabi hemde kırmızı başlığıda cok güzeldi 😀 peki alttaki sen kırmızı başlıklı kızın ninesini yiyen kurdu gördünmü 😀
M Misafir Forum Okuru 7 Haziran 2008 #63 Cevap: gordun mu? Gormedın mı? gördümm o bendimm nine fazla yaşlıydı her ne kadar hikayede beni kötü kalpli kurt diye çocuklara anlatsalarda aslında ben nineye iyilik yaptım acı çekiyordu son verdim :hihi: şşş alttakiiiii sen sinek yiyen keltenkele gördünmü :hihi:
Cevap: gordun mu? Gormedın mı? gördümm o bendimm nine fazla yaşlıydı her ne kadar hikayede beni kötü kalpli kurt diye çocuklara anlatsalarda aslında ben nineye iyilik yaptım acı çekiyordu son verdim :hihi: şşş alttakiiiii sen sinek yiyen keltenkele gördünmü :hihi:
BöğüRTLen Yeni Üye Üye 7 Haziran 2008 #64 Cevap: gordun mu? Gormedın mı? ıııyy görmedim 😀 alttaki sen hiç deniz yıldızı gördün mü?
esena Aktif Üye Üye 7 Haziran 2008 #65 Cevap: gordun mu? Gormedın mı? gördüm hemde aldım buzdolabıma süs yaptım sen allattaki hiç tılsın gördünmü
Cevap: gordun mu? Gormedın mı? gördüm hemde aldım buzdolabıma süs yaptım sen allattaki hiç tılsın gördünmü
CaRiZmA Vip Melek Üye 15 Ağustos 2008 #66 Cevap: gordun mu? Gormedın mı? cikkk görmedim.. alttaki sen deniz anasi gördün mü hicc
M Monera Forum Okuru 15 Ağustos 2008 #67 Cevap: gordun mu? Gormedın mı? görmedim alttaki yılan gördünmü?
__nazlim__ Yeni Üye Üye 16 Ağustos 2008 #68 Cevap: gordun mu? Gormedın mı? ayy bugn gördm çok korktm.. hiç orduyu gördnmü😀
CaRiZmA Vip Melek Üye 18 Ağustos 2008 #69 Cevap: gordun mu? Gormedın mı? Yok görmedim, davet ette göriym hmm hic kangal köpegi gördün mü???
PaSikA Yeni Üye Üye 2 Eylül 2008 #70 Cevap: gordun mu? Gormedın mı? Gördüm tabiki :seker: alttaki sen hiç Pasi'yi gördünmü