FiRaRi_MeLeK Daimi Üye Üye 29 Ekim 2009 #11 saymaya başlıyorum...ilk önce BİTTERİM canım nerdesın..özledim ya 😀.meçhul yıne ismi gibi meçhullerde...😀kurabiyem canım yoksun yıne😀
saymaya başlıyorum...ilk önce BİTTERİM canım nerdesın..özledim ya 😀.meçhul yıne ismi gibi meçhullerde...😀kurabiyem canım yoksun yıne😀
BİTTERİM Yeni Üye Üye 29 Ekim 2009 #12 incihabbesi' Alıntı: saymaya başlıyorum...ilk önce BİTTERİM canım nerdesın..özledim ya 😀.meçhul yıne ismi gibi meçhullerde...😀kurabiyem canım yoksun yıne😀 Genişletmek için tıkla ... burdayım canım burda bende seni özledim😀
incihabbesi' Alıntı: saymaya başlıyorum...ilk önce BİTTERİM canım nerdesın..özledim ya 😀.meçhul yıne ismi gibi meçhullerde...😀kurabiyem canım yoksun yıne😀 Genişletmek için tıkla ... burdayım canım burda bende seni özledim😀
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 29 Ekim 2009 #13 yaa beni özleyen yok ilk hercaiyi arıyo gözlerim sonra mutuşum Mutluluğumu arıyor sora meçhulü sonra ................................. ölee devaaaaaamm ediyor 😀
yaa beni özleyen yok ilk hercaiyi arıyo gözlerim sonra mutuşum Mutluluğumu arıyor sora meçhulü sonra ................................. ölee devaaaaaamm ediyor 😀
FiRaRi_MeLeK Daimi Üye Üye 30 Ekim 2009 #15 canım bitterımle...deli kız eldaloteyi arıyor inad ettım bulucam...😀
BİTTERİM Yeni Üye Üye 31 Ekim 2009 #16 buldun bili burdayım sen nerdesin canım bu arada eldalote özledim seni kız mekanımızın küçük meleği
FiRaRi_MeLeK Daimi Üye Üye 31 Ekim 2009 #17 ya çok fena hsta olmuşum..ilaç arıyorum buladım..bitterım nerdesın ya off