laetitia Yeni Üye Üye 12 Ocak 2010 #1 Güllerle dolu pembiş gelinlik gelinlik gulleri gelin gulleri Bu gelinlik güllerle dolu okadar güzelki beyaz gelinlik herkesin tercihi ama buda farklı bir görüş olsun istedim ve çokta hoş kesinlikle 🙂
gelinlik gulleri gelin gulleri Bu gelinlik güllerle dolu okadar güzelki beyaz gelinlik herkesin tercihi ama buda farklı bir görüş olsun istedim ve çokta hoş kesinlikle 🙂
laetitia Yeni Üye Üye 12 Ocak 2010 #3 $ul€' Alıntı: çok şekermiş cnm emeğine sağlık Genişletmek için tıkla ... sağol bidenem beyaz yada pembiş giymek nasip olcak inşallah bize 🙂
$ul€' Alıntı: çok şekermiş cnm emeğine sağlık Genişletmek için tıkla ... sağol bidenem beyaz yada pembiş giymek nasip olcak inşallah bize 🙂
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 12 Ocak 2010 #5 Cooook güzelmis ya 🙂🙂 harika görünüyor 🙂🙂 Rabbim giymek isteyen herkese nasip etsin 🙂 Tskler paylasim icin 🙂
Cooook güzelmis ya 🙂🙂 harika görünüyor 🙂🙂 Rabbim giymek isteyen herkese nasip etsin 🙂 Tskler paylasim icin 🙂
laetitia Yeni Üye Üye 13 Ocak 2010 #6 HeRCai' Alıntı: Cooook güzelmis ya 🙂🙂 harika görünüyor 🙂🙂 Rabbim giymek isteyen herkese nasip etsin 🙂 Tskler paylasim icin 🙂 Genişletmek için tıkla ... inşallah canım benim 🙂
HeRCai' Alıntı: Cooook güzelmis ya 🙂🙂 harika görünüyor 🙂🙂 Rabbim giymek isteyen herkese nasip etsin 🙂 Tskler paylasim icin 🙂 Genişletmek için tıkla ... inşallah canım benim 🙂