gönülll Yeni Üye Üye 10 Nisan 2009 #13 Cevap: GunaydIn demek yok mu? 🙂)) dicem ama bu saatten sonra anca iyi akşamlar olur 😀
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 9 Mayıs 2009 #15 Cevap: GunaydIn demek yok mu? 🙂)) GüNaYDıNnnnnNNnnnNNnNnnNNN 😀
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 17 Temmuz 2009 #16 bu satte günaydin denmez... hayirli geceler denir ancak 😀
cadi_91 Yeni Üye Üye 15 Haziran 2010 #17 GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN keşke mutlu olabilsem her sabah can sıkıntısıyla yatıp can sıkıntısıyla kalkıyoruuuuuum ne olacak halim bilmem 19 yaşımda yaşlandım ya sonraaa
GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN keşke mutlu olabilsem her sabah can sıkıntısıyla yatıp can sıkıntısıyla kalkıyoruuuuuum ne olacak halim bilmem 19 yaşımda yaşlandım ya sonraaa
S siyahbeyaz Yeni Üye Üye 30 Eylül 2010 #18 Günaydın burda olan tüm arkadaşlara,günaydın. Güzel bir gün diliyorum,tebessümle uzun bir aradan sonra sizinle güne başlamak güzel 🙂
Günaydın burda olan tüm arkadaşlara,günaydın. Güzel bir gün diliyorum,tebessümle uzun bir aradan sonra sizinle güne başlamak güzel 🙂