ALLAH hak edene, hakkını er yada geç verirmiş. Demek ki senin hakkını alacağın gün gelmiş birtanem 🙂 Bizler elçi olduk sadece 🙂 Kulun kula, kardeşin, kardeşe yapabileceği en güzel ve tek gerçek şey dua etmektir 🙂 Dualarım hep seninle, dilerim ki ömrünce dilediğin her dileğin gerçekleşir ve hayat sana hep pozitif - neşe ile gelir 🙂
Teşekkürlük birşey yok, kardeşim adına hayırlı bir işi üstlenmek benim için zevkti 🙂
Canim resimlerin cok güzel, bizlerde gitmis kadar olduk malesef ki yanlis zamani secmissin, bidaha benim memlekete ( Maras ) gidersen haberim olsun =) pek gezilecek yerleri olmasada bir kac yeri sana söyleyim ugrarsin.
Baklava ve Dondurma ikilisinden de tatdin mi? Yemediysen bidaki gidisinde kesinlikle yemen lazim
Lavinya'm sen yaz mevsiminde gitmişsin 🙂 O mevsimde daha keyifle gezilir🙂 Tabi o zamanda "ay aman çok sıcaktı" derdim ama işte insanoğlu hep şikayet edecek bişeyler bulur Sende harika resimler çekmişsin, seneye yazın birlikte gidelim hemde Cemoş'a çiğköfteye gideriz akşamında da + rep geliyor kap kapp
vayyyyy rep mi aldım neee aman allahım gözlerime inanamıyorum kulaklarıma hiç inanamıyorum rüyamm bugünü tarih yazıyorum .Aaaa çiğköftemi benim kociş çok güzel yapar yaa bende tabi terini siliyorum cemoş urfalımı yaa
Canim resimlerin cok güzel, bizlerde gitmis kadar olduk malesef ki yanlis zamani secmissin, bidaha benim memlekete ( Maras ) gidersen haberim olsun =) pek gezilecek yerleri olmasada bir kac yeri sana söyleyim ugrarsin.
Baklava ve Dondurma ikilisinden de tatdin mi? Yemediysen bidaki gidisinde kesinlikle yemen lazim
vayyyyy rep mi aldım neee aman allahım gözlerime inanamıyorum kulaklarıma hiç inanamıyorum rüyamm bugünü tarih yazıyorum .Aaaa çiğköftemi benim kociş çok güzel yapar yaa bende tabi terini siliyorum cemoş urfalımı yaa
Repi aldınya delirdin haa Aslında sende haklısın, tarihte böyle rep verdiğim zor görülmüştür Bu arada evet Cemoş Urfa'lı ve Urfa'da yaşıyor 🙂 Ona gitcez
Repi aldınya delirdin haa Aslında sende haklısın, tarihte böyle rep verdiğim zor görülmüştür Bu arada evet Cemoş Urfa'lı ve Urfa'da yaşıyor 🙂 Ona gitcez