B beklenenbebis Forum Okuru 5 Mart 2011 #1 Günlük kullanım kıyafetleri şık kıyafetler tarz kıyafetler en şık Bayanlar günlük yaşantınızdada giyime önem veriyorsanız bu günlük modeller e bir göz gezdirin.Beğenecekleriniz olacak mı içlerinden Melekler 'im... ALIŞVERİŞ TAMAMLANMIŞTIR ; )
şık kıyafetler tarz kıyafetler en şık Bayanlar günlük yaşantınızdada giyime önem veriyorsanız bu günlük modeller e bir göz gezdirin.Beğenecekleriniz olacak mı içlerinden Melekler 'im... ALIŞVERİŞ TAMAMLANMIŞTIR ; )
bettt Yeni Üye Üye 5 Mart 2011 #2 merak ediyorum bu elbisenin eteginin arka tarafı nasıl. boyu ne kadar😀 çünküü arka taraf yani yol gözüküyor Şu belindeki mor olmasaymış daha güzel olabilirmiş😀
merak ediyorum bu elbisenin eteginin arka tarafı nasıl. boyu ne kadar😀 çünküü arka taraf yani yol gözüküyor Şu belindeki mor olmasaymış daha güzel olabilirmiş😀
M Misafir Forum Okuru 7 Mart 2011 #4 bett sen çok fenasın Ben onu fark etmedim biliyor musun Göz göz değil radar mübarek İyi ama detayları önemsiyorsun 🙂 Canım, günlük yaşam için, gerçektende rahat ve şık kıyafetler bunlar, başta ki en baştaki elbiseyi çok beğendim 🙂 Paylaşımın için tşkler🙂
bett sen çok fenasın Ben onu fark etmedim biliyor musun Göz göz değil radar mübarek İyi ama detayları önemsiyorsun 🙂 Canım, günlük yaşam için, gerçektende rahat ve şık kıyafetler bunlar, başta ki en baştaki elbiseyi çok beğendim 🙂 Paylaşımın için tşkler🙂
bettt Yeni Üye Üye 7 Mart 2011 #6 Ya çok iyi bir gözlemci ve dataycı olduğum söyleniyor. gözüme ilk o çarptı bakış açısı galiba😀 ama harbi nasıl elbise o yaaa yinede beğendim😛
Ya çok iyi bir gözlemci ve dataycı olduğum söyleniyor. gözüme ilk o çarptı bakış açısı galiba😀 ama harbi nasıl elbise o yaaa yinede beğendim😛
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 7 Mart 2011 #7 Günlük olduğu kadar diğer günlerde de rahatlıkla kullanabileceğimiz çok hoş ve şık modeller var canım paylaşımın için teşekkürler🙂
Günlük olduğu kadar diğer günlerde de rahatlıkla kullanabileceğimiz çok hoş ve şık modeller var canım paylaşımın için teşekkürler🙂