fırtına Yeni Üye Üye 20 Ocak 2009 #1 gurbet kuşum nice senelere :)) :e112: nice mutlu yıllara gurbetim iyiki doğdun
PaSikA Yeni Üye Üye 20 Ocak 2009 #2 Cevap: gurbet kuşum nice senelere 🙂) Kuşum doğum günün kutlu olsun 🙂 Sevdiklerinle beraber nice mutlu sağlıklı yıllara 🙂
Cevap: gurbet kuşum nice senelere 🙂) Kuşum doğum günün kutlu olsun 🙂 Sevdiklerinle beraber nice mutlu sağlıklı yıllara 🙂
gurbet kuşu Yeni Üye Üye 20 Ocak 2009 #3 Cevap: gurbet kuşum nice senelere 🙂) ayyyy teşekkürler kıslarr hepinizi çoook seviyorum..
kaprisli Yeni Üye Üye 20 Ocak 2009 #4 Cevap: gurbet kuşum nice senelere 🙂) iyiki doğdundoğum günün kutlu olsun gurbet kuşu nice mutlu yıllara🙂
Cevap: gurbet kuşum nice senelere 🙂) iyiki doğdundoğum günün kutlu olsun gurbet kuşu nice mutlu yıllara🙂
gurbet kuşu Yeni Üye Üye 20 Ocak 2009 #5 Cevap: gurbet kuşum nice senelere 🙂) iyiki doğdum beeeeennn.. haydi herkes partiyeee:f015: iyiki doğdun
Cevap: gurbet kuşum nice senelere 🙂) iyiki doğdum beeeeennn.. haydi herkes partiyeee:f015: iyiki doğdun
Gülümseme Yeni Üye Üye 20 Ocak 2009 #6 Cevap: gurbet kuşum nice senelere 🙂) sevdiklerinle mutlu,huzurlu,sağlıklı nice senelere.
MEÇHUL Daimi Üye Üye 20 Ocak 2009 #7 Cevap: gurbet kuşum nice senelere 🙂) canım benim iyiki doğdun mutlu huzurlu sağlıklı başarılı şanslı nice nice yıllar diliyorummmmmmm.....
Cevap: gurbet kuşum nice senelere 🙂) canım benim iyiki doğdun mutlu huzurlu sağlıklı başarılı şanslı nice nice yıllar diliyorummmmmmm.....
gurbet kuşu Yeni Üye Üye 20 Ocak 2009 #8 Cevap: gurbet kuşum nice senelere 🙂) herkese çok teşekkür ederim bu gün çok güzel geçiyor eşim çok istediğim bir hediye almış çok mutluyum🙂)
Cevap: gurbet kuşum nice senelere 🙂) herkese çok teşekkür ederim bu gün çok güzel geçiyor eşim çok istediğim bir hediye almış çok mutluyum🙂)
kar_tanesi Yeni Üye Üye 20 Ocak 2009 #10 Cevap: gurbet kuşum nice senelere 🙂) Yaşa . Sev . Gül! Bunlar eksik olmasın yaşamında. Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun. Nice mutlu, neşeli ve yaşam dolu yaşlara...
Cevap: gurbet kuşum nice senelere 🙂) Yaşa . Sev . Gül! Bunlar eksik olmasın yaşamında. Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun. Nice mutlu, neşeli ve yaşam dolu yaşlara...