gurbet kuşu Yeni Üye Üye 28 Ekim 2008 #122 Cevap: gurbet kuşunun köşesi nisan yağmuru canım arkadaşım çok teşekkürler
Beyazca Yeni Üye Üye 30 Ekim 2008 #123 Cevap: gurbet kuşunun köşesi köşen hayırlı olsun demeye vede papatyalı pastandanda yemeye geldim ama seni bulamadım canım birdahaki sefere mutlu kal gurbetkuşum
Cevap: gurbet kuşunun köşesi köşen hayırlı olsun demeye vede papatyalı pastandanda yemeye geldim ama seni bulamadım canım birdahaki sefere mutlu kal gurbetkuşum
gurbet kuşu Yeni Üye Üye 30 Ekim 2008 #124 Cevap: gurbet kuşunun köşesi hoş geldin beyazca herzaman beklerim işte sana koca bir dilim pasta afiyet olsun
Cevap: gurbet kuşunun köşesi hoş geldin beyazca herzaman beklerim işte sana koca bir dilim pasta afiyet olsun
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 31 Ekim 2008 #125 Cevap: gurbet kuşunun köşesi köşen hayırlı olsun eli boş gelmek olmazzzzzzz
gurbet kuşu Yeni Üye Üye 9 Kasım 2008 #128 Cevap: gurbet kuşunun köşesi tabiki hazır keklere bayıldım teşekkürler
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 9 Kasım 2008 #129 Cevap: gurbet kuşunun köşesi opuyorum canim arkadasim benim