nisan Yeni Üye Üye 2 Mayıs 2008 #1 güzel _C_E_Y_L_A_N_ kösesi burasida ceylanin kösesi olsun,kisa zamanda tanidigim halde cok sevdim ins canim hep mutlu olursun herkesi ceylanimin kösesine beklerimm sevgiler herkeseeeeeeee
burasida ceylanin kösesi olsun,kisa zamanda tanidigim halde cok sevdim ins canim hep mutlu olursun herkesi ceylanimin kösesine beklerimm sevgiler herkeseeeeeeee
nisan Yeni Üye Üye 2 Mayıs 2008 #4 Ce: güzel C_E_Y_L_A_N kösesi bu güller sana canim ins mutlu olmussundur sana calilan köseye seker duymasin kizar valla buda ona olsun
Ce: güzel C_E_Y_L_A_N kösesi bu güller sana canim ins mutlu olmussundur sana calilan köseye seker duymasin kizar valla buda ona olsun
tuqqce Daimi Üye Üye 2 Mayıs 2008 #5 Ce: güzel C_E_Y_L_A_N kösesi EWET CEYLANIMI BENDE ÇOK SEVİYORUMMMMM BURASI CEYLANIMIN KÖŞESİİİİİİİİİ SENİ ÇOK SEVİYORUM BİTANEMM
Ce: güzel C_E_Y_L_A_N kösesi EWET CEYLANIMI BENDE ÇOK SEVİYORUMMMMM BURASI CEYLANIMIN KÖŞESİİİİİİİİİ SENİ ÇOK SEVİYORUM BİTANEMM
tuqqce Daimi Üye Üye 2 Mayıs 2008 #6 Ce: güzel C_E_Y_L_A_N kösesi BU DAAA ÇİÇEKLİ PASTANNN HAYATIM......
nisan Yeni Üye Üye 4 Mayıs 2008 #8 Ce: güzel C_E_Y_L_A_N kösesi ceylan kiz nerelerdesin oratadan kayboldun bi an ,hadi gel kösen seni özledi canim sevgiler
Ce: güzel C_E_Y_L_A_N kösesi ceylan kiz nerelerdesin oratadan kayboldun bi an ,hadi gel kösen seni özledi canim sevgiler
C _C_E_Y_L_A_N_ Forum Okuru 4 Mayıs 2008 #9 Ce: güzel C_E_Y_L_A_N kösesi Cok Tskler nisan ablam grcekten cok sevindim.. Seni cok Seviyorum Birtanesin bir bir😀
Ce: güzel C_E_Y_L_A_N kösesi Cok Tskler nisan ablam grcekten cok sevindim.. Seni cok Seviyorum Birtanesin bir bir😀
nisan Yeni Üye Üye 5 Mayıs 2008 #10 Ce: güzel C_E_Y_L_A_N kösesi canm bnm bende seni cok seviyorum iyki varsin mutlu olduysan ne mutlu bana
Ce: güzel C_E_Y_L_A_N kösesi canm bnm bende seni cok seviyorum iyki varsin mutlu olduysan ne mutlu bana