banuca75 Yeni Üye Üye 24 Ocak 2008 #1 güzel melekler bana da yer var mı aranızda melekler mekanının birbirinden güzel melekleri ; ben de aranıza yeni katıldım.sıcacık sevgileri,unutulmaya yüz tutan dostluk kavramını ve paylaşmanın mutluluğunu tatmak için geldim.yer varmı aranızda.hepinize kucak dolusu sevgiler.
melekler mekanının birbirinden güzel melekleri ; ben de aranıza yeni katıldım.sıcacık sevgileri,unutulmaya yüz tutan dostluk kavramını ve paylaşmanın mutluluğunu tatmak için geldim.yer varmı aranızda.hepinize kucak dolusu sevgiler.
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 24 Ocak 2008 #2 Ce: güzel melekler bana da yer var mı aranızda hoşgeldin keyifli forumlar diliyorum
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 25 Ocak 2008 #3 Ce: güzel melekler bana da yer var mı aranızda Hosgeldin canim ne demek yer varmi, tabiki var herzaman...
Ce: güzel melekler bana da yer var mı aranızda Hosgeldin canim ne demek yer varmi, tabiki var herzaman...
B berfin Yeni Üye Üye 25 Ocak 2008 #4 Ce: güzel melekler bana da yer var mı aranızda hoşgeldin canım aramıza iyi sohbetler dilerim 🙂
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 26 Ocak 2008 #5 Ce: güzel melekler bana da yer var mı aranızda canım mutlaka tanıyorsun benii..bakalım bil ben kimim🙂
Ce: güzel melekler bana da yer var mı aranızda canım mutlaka tanıyorsun benii..bakalım bil ben kimim🙂
meleğim_rüzgarım Yeni Üye Üye 26 Ocak 2008 #6 Ce: güzel melekler bana da yer var mı aranızda ya abla sana nasıl yer olmaz aramızda
almira Yeni Üye Üye 26 Ocak 2008 #7 Ce: güzel melekler bana da yer var mı aranızda hoşgeldin aramıza sana yer ayırmıştık ne dimek
ÇİTLENBİK Yeni Üye Üye 28 Ocak 2008 #8 Ce: güzel melekler bana da yer var mı aranızda hoşgeldin canım , aramızdasın zaten 😀
NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 28 Ocak 2008 #9 Ce: güzel melekler bana da yer var mı aranızda hosgeldın aramıza...burası harıka..bunu kesfedecegıne emınız..
Ce: güzel melekler bana da yer var mı aranızda hosgeldın aramıza...burası harıka..bunu kesfedecegıne emınız..