aSqimSin Yeni Üye Üye 6 Mayıs 2008 #1 Hadi Dünyayı GezeLim Hep Beraber =) dünyayı gezelim dünya gezelim dünyamızı
sule Yeni Üye Üye 6 Mayıs 2008 #2 Ce: Hadi Dünyayı GezeLim Hep Beraber =) amaaan bende tatil planlari yapiyodum oda bi zahmet aslinda...boyle kolayi varken ...sagolasin..
Ce: Hadi Dünyayı GezeLim Hep Beraber =) amaaan bende tatil planlari yapiyodum oda bi zahmet aslinda...boyle kolayi varken ...sagolasin..
PaSikA Yeni Üye Üye 7 Mayıs 2008 #4 Ce: Hadi Dünyayı GezeLim Hep Beraber =) harika kareler ellerine sağlık 🙂
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 17 Mayıs 2008 #5 Ce: Hadi Dünyayı GezeLim Hep Beraber =) çok güzel resimler canım teşekkürler emeğine sağlık🙂
*jellibon* Daimi Üye Üye 9 Haziran 2008 #6 Cevap: Hadi Dünyayı GezeLim Hep Beraber =) dünya ne kadar güzelmiş keşke mahvetmesek bu güzelliği emeğinize sağlık
Cevap: Hadi Dünyayı GezeLim Hep Beraber =) dünya ne kadar güzelmiş keşke mahvetmesek bu güzelliği emeğinize sağlık
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 11 Haziran 2008 #7 Cevap: Hadi Dünyayı GezeLim Hep Beraber =) harika kareler emeğine sağlık canım
nefret97 Yeni Üye Üye 26 Ocak 2010 #8 inasan fotoğrafları görünce bile gezmiş gibi oluyo ama işte onları birde sevgilinle birlikte romantizim ışığında gezerekte yaşamak var!!!
inasan fotoğrafları görünce bile gezmiş gibi oluyo ama işte onları birde sevgilinle birlikte romantizim ışığında gezerekte yaşamak var!!!