babyangel Yeni Üye Üye 1 Temmuz 2011 #12 Emeğinize sağlık. Bir anne adayı için en yararlı bilgiler bütünü 🙂
LALEZAR Daimi Üye Üye 21 Kasım 2011 #13 Çok beyendim, bu linki eşimin mail adresine atıcam, çünki en çok baba adaylarının yapması gerekenler hoşuma gitti 😀
Çok beyendim, bu linki eşimin mail adresine atıcam, çünki en çok baba adaylarının yapması gerekenler hoşuma gitti 😀
handanca Daimi Üye Yönetici 21 Kasım 2011 #14 Emeğine sağlık. Her anne adayının merakla okuyacağından eminim. Bakmışken bende okudum. Teşekürler.
GüneşVeAy Aktif Üye Üye 31 Ağustos 2012 #15 Çok güzel bir yazı olmuş sonunda dayanamadım ağladım valla çok duygusaldı zor tuttum kendimi sonuna kadar 🙂 sanırım hamilelikten böyleyim teşekkürler bilgilendirdiğiniz için
Çok güzel bir yazı olmuş sonunda dayanamadım ağladım valla çok duygusaldı zor tuttum kendimi sonuna kadar 🙂 sanırım hamilelikten böyleyim teşekkürler bilgilendirdiğiniz için
destinydestiny Aktif Üye Üye 11 Temmuz 2013 #18 *Lena*' Alıntı: Doguruyorum naklen hastaneee 3cm acilmaaa Genişletmek için tıkla ... Allah kurtarsın canım, sağsalim kucağına almışsındır bebeğini inşallah
*Lena*' Alıntı: Doguruyorum naklen hastaneee 3cm acilmaaa Genişletmek için tıkla ... Allah kurtarsın canım, sağsalim kucağına almışsındır bebeğini inşallah