SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 13 Mart 2008 #1 hahaha başka bişe değil Arkadaşlarım konuma komik resimler ekliyorum bi gün gelir silinirse yazın ekleme yapalım yahu komik işte 😀 yorumsuzz Son düzenleme: 12 Eylül 2020
Arkadaşlarım konuma komik resimler ekliyorum bi gün gelir silinirse yazın ekleme yapalım yahu komik işte 😀 yorumsuzz
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 14 Mart 2008 #3 Ce: başka bişe değil Amcamın kafasına inek düşmüş ya, dünyanın başka neresinde duyarsınız bu haberi... İnanılır gibi değil ya... Ellerine sağlık canım.
Ce: başka bişe değil Amcamın kafasına inek düşmüş ya, dünyanın başka neresinde duyarsınız bu haberi... İnanılır gibi değil ya... Ellerine sağlık canım.
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 14 Mart 2008 #4 Ce: başka bişe değil evet bilgem bende ona çok güldüm ya okey masasına inek düşmüş ya burası türkiye gerçektend e olabilir
Ce: başka bişe değil evet bilgem bende ona çok güldüm ya okey masasına inek düşmüş ya burası türkiye gerçektend e olabilir
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 14 Mart 2008 #5 Ce: başka bişe değil adamın kafasına inek düşen haberi kanal d de haber sunan sonay diye bir spiker vardı soy adını hatırlayamadım o bu haberi sunmuştu ve bir ropörtajında hayatımda sunarken güldüğüm bir haber demiş ama çok komik gerçekten
Ce: başka bişe değil adamın kafasına inek düşen haberi kanal d de haber sunan sonay diye bir spiker vardı soy adını hatırlayamadım o bu haberi sunmuştu ve bir ropörtajında hayatımda sunarken güldüğüm bir haber demiş ama çok komik gerçekten
mislinay Yeni Üye Üye 16 Mart 2008 #7 Ce: başka bişe değil çok komik haberlerdi canım emeğine sağlık 🙂 🙂 🙂
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 16 Mart 2008 #8 Ce: başka bişe değil cemo hepsi komik ya..temizlikçigiller bide not yazmış ortalıkta para bırakmayın diye
Ce: başka bişe değil cemo hepsi komik ya..temizlikçigiller bide not yazmış ortalıkta para bırakmayın diye
NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 20 Mart 2008 #10 Ce: başka bişe değil aynen ılk kez duydum🙂ınek olayına koptum.. paylasım için saol