T TİTAN Forum Okuru 5 Mayıs 2011 #1 Halat Saç Örgüsü Modeli (Video Anlatım) saç örgü modelleri video halat saç örgüsü, modeli, nedir, nasıl yapılır, videosu, ile ilgili bilgileri burada bulabilirsiniz Sevgili Melekler, Çok güzel ve kolay bir saç örgüsü modeli videosu ekliyorum.Özellikle kız çocuğu olanlar için iyi bir seçenek... [video=youtube;tV8-1-ggLf8]
saç örgü modelleri video halat saç örgüsü, modeli, nedir, nasıl yapılır, videosu, ile ilgili bilgileri burada bulabilirsiniz Sevgili Melekler, Çok güzel ve kolay bir saç örgüsü modeli videosu ekliyorum.Özellikle kız çocuğu olanlar için iyi bir seçenek... [video=youtube;tV8-1-ggLf8]
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 5 Mayıs 2011 #2 Evet evet eskiden bu halat modelini kapısı olmayan işte 100 metre yükseklikteki prenses yapar, sonrada o halatı sarkıtıp prensine kaçar mutlu ve mesut bir hayat yaşarmış
Evet evet eskiden bu halat modelini kapısı olmayan işte 100 metre yükseklikteki prenses yapar, sonrada o halatı sarkıtıp prensine kaçar mutlu ve mesut bir hayat yaşarmış
Young bride Banned 5 Mayıs 2011 #3 Dolabın içinden bişey çıkıcak sandım Emeğine sağlık güzel bi örgü modeli
T TİTAN Forum Okuru 5 Mayıs 2011 #4 Sorma ben de dikkat ettim o dolaba,münasebetsizler korkutacaklar mı acaba diye,internet bu belli olmaz..
Sorma ben de dikkat ettim o dolaba,münasebetsizler korkutacaklar mı acaba diye,internet bu belli olmaz..
_YakamoZ_ Yeni Üye Üye 6 Mayıs 2011 #5 çok güzel bi model emeğine sağlık bu gün denicem bakalım yapabicekmiyim 🙂