aSqimSin Yeni Üye Üye 16 Ağustos 2009 #1 Hamak ve Yatakta Şıklık Bu hamaklara ve yataklara bayılacaksınız 🙂 Çok şık duruyorlar. Ben yatsam bu yataklara üzerinden kalkmak istemem 🙂 Çok zevkli birşey olsa gerek 🙂 Bakalım siz beğenecek misiniz meleklerim? Bu çok şık durmuş 🙂 Bu büyüleyici duruyor 🙂 Bu tam üzerinde uyumalık. Çok rahat duruyor 😀
Bu hamaklara ve yataklara bayılacaksınız 🙂 Çok şık duruyorlar. Ben yatsam bu yataklara üzerinden kalkmak istemem 🙂 Çok zevkli birşey olsa gerek 🙂 Bakalım siz beğenecek misiniz meleklerim? Bu çok şık durmuş 🙂 Bu büyüleyici duruyor 🙂 Bu tam üzerinde uyumalık. Çok rahat duruyor 😀
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 16 Ağustos 2009 #2 bayıldım valla yaa ohhhhhh ne güzel uyunurr tesekkürler tatlım
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 16 Ağustos 2009 #4 bunlar var ya tam boyle birer cay veya kahve alip soyle uzun uzun sohbetlere dalmak icin kizlar hadi buyrun toplanalim
bunlar var ya tam boyle birer cay veya kahve alip soyle uzun uzun sohbetlere dalmak icin kizlar hadi buyrun toplanalim