ASLIMOZUM Aktif Üye Üye 13 Mayıs 2013 #422 ayşegül&ramo' Alıntı: şimdi kime okunuyooo kızlarrr banamı asrıya mııı 🙂) Genişletmek için tıkla ... ayşegül ya varis hamile kalmak isteyenler için sanırım sende hamişsin🙂
ayşegül&ramo' Alıntı: şimdi kime okunuyooo kızlarrr banamı asrıya mııı 🙂) Genişletmek için tıkla ... ayşegül ya varis hamile kalmak isteyenler için sanırım sende hamişsin🙂
*EYLÜLMEHMETUTKU* Daimi Üye Üye 13 Mayıs 2013 #423 1)yasemin(eylülmehmetutku)(okundu) 2)ayşe-feyza(okundu) 3)azranur(okunmuyor)(azra okutmak istemiyor) 4)rabia(okundu) 5)özgül( okundu) 6)aslım özüm(asuman)(okundu) 7)asenaşule(okundu) 8)emelcum(emel)(okundu) 9)LAVİNYAM 10)çiçekçi (kadriye )(okundu) 11)çağla (çağlayan )(okundu) 12)feblayt(okundu) 13)ayşegül ramo(hamile yinede okutmak istersen topiğe yaz canım ) 14)asrı sukut(okunuyorrrr) 15)arzuzu 16)umutluyum (günay) 17)pamuk şekeri 18)belkıs89(belkıs) liste şuanda güncel kızlar dua listemize katılmak isterseniz topiğe isminizi yazın hemen ekleyeyim listeye ....
1)yasemin(eylülmehmetutku)(okundu) 2)ayşe-feyza(okundu) 3)azranur(okunmuyor)(azra okutmak istemiyor) 4)rabia(okundu) 5)özgül( okundu) 6)aslım özüm(asuman)(okundu) 7)asenaşule(okundu) 8)emelcum(emel)(okundu) 9)LAVİNYAM 10)çiçekçi (kadriye )(okundu) 11)çağla (çağlayan )(okundu) 12)feblayt(okundu) 13)ayşegül ramo(hamile yinede okutmak istersen topiğe yaz canım ) 14)asrı sukut(okunuyorrrr) 15)arzuzu 16)umutluyum (günay) 17)pamuk şekeri 18)belkıs89(belkıs) liste şuanda güncel kızlar dua listemize katılmak isterseniz topiğe isminizi yazın hemen ekleyeyim listeye ....
cagla4277 Aktif Üye Üye 13 Mayıs 2013 #424 asrı sukut' Alıntı: kızlar 20.000 tane daha okudum nerelerdesiniz Genişletmek için tıkla ... sukut ALLAH razı olsun canım ama kimdeyse sıra onun gerçek adıyla niyet ettikten sonra okursan daha makbul olur canım havada kalmasın dualar kime okunduğu belli olsun canım yanlış anlama lütfen😉
asrı sukut' Alıntı: kızlar 20.000 tane daha okudum nerelerdesiniz Genişletmek için tıkla ... sukut ALLAH razı olsun canım ama kimdeyse sıra onun gerçek adıyla niyet ettikten sonra okursan daha makbul olur canım havada kalmasın dualar kime okunduğu belli olsun canım yanlış anlama lütfen😉
*EYLÜLMEHMETUTKU* Daimi Üye Üye 13 Mayıs 2013 #425 asrı sukut gerçek adını bize bağışlada ona göre dua edelim sanada bekliyoruz sen niyetlenmeden başlayamayız!!!!!!
asrı sukut gerçek adını bize bağışlada ona göre dua edelim sanada bekliyoruz sen niyetlenmeden başlayamayız!!!!!!
*EYLÜLMEHMETUTKU* Daimi Üye Üye 13 Mayıs 2013 #426 1)yasemin(eylülmehmetutku)(okundu) 2)ayşe-feyza(okundu) 3)azranur(okunmuyor)(azra okutmak istemiyor) 4)rabia(okundu) 5)özgül( okundu) 6)aslım özüm(asuman)(okundu) 7)asenaşule(okundu) 8)emelcum(emel)(okundu) 9)LAVİNYAM 10)çiçekçi (kadriye )(okundu) 11)çağla (çağlayan )(okundu) 12)feblayt(okundu) 13)ayşegül ramo(hamile yinede okutmak istersen topiğe yaz canım ) 14)asrı sukut(okunuyorrrr) 15)arzuzu 16)umutluyum (günay) 17)pamuk şekeri 18)belkıs89(belkıs) 19)hatice liste şuanda güncel kızlar dua listemize katılmak isterseniz topiğe isminizi yazın hemen ekleyeyim listeye .
1)yasemin(eylülmehmetutku)(okundu) 2)ayşe-feyza(okundu) 3)azranur(okunmuyor)(azra okutmak istemiyor) 4)rabia(okundu) 5)özgül( okundu) 6)aslım özüm(asuman)(okundu) 7)asenaşule(okundu) 8)emelcum(emel)(okundu) 9)LAVİNYAM 10)çiçekçi (kadriye )(okundu) 11)çağla (çağlayan )(okundu) 12)feblayt(okundu) 13)ayşegül ramo(hamile yinede okutmak istersen topiğe yaz canım ) 14)asrı sukut(okunuyorrrr) 15)arzuzu 16)umutluyum (günay) 17)pamuk şekeri 18)belkıs89(belkıs) 19)hatice liste şuanda güncel kızlar dua listemize katılmak isterseniz topiğe isminizi yazın hemen ekleyeyim listeye .
asrı sukut Üye Üye 13 Mayıs 2013 #427 amin cümlemizden canım ben kimsenin gunahına gırmek istemem ben buranın ismiyle hamıle kalmak isteyenlere RAbbim hayırlısıyla versin diye duaa ediyordum yanlıs olmasın.ismim behiye
amin cümlemizden canım ben kimsenin gunahına gırmek istemem ben buranın ismiyle hamıle kalmak isteyenlere RAbbim hayırlısıyla versin diye duaa ediyordum yanlıs olmasın.ismim behiye
pamukşekeri Aktif Üye Üye 13 Mayıs 2013 #429 kıslar ben asrı sükut niyetine 3000 adet alıyorum buarada benim ismin elif hülya