arkadaşlar günaydın. ben gacen perşembe hamile olduğumu öğrendim, değerim 121.5 du. cok erken öğrendim. dün tekrar test yaptılar 724.35 çıktı değerim. cuma günü keseyi görmek için kontrole gideceğim ama kahve akıntım oluyor sadece peçeteye gelecek kadar... tedirginim 7 gündür devam ediyor... böyle bişey yaşan var mı? yardım ederseniz sevinirim.
arkadaşlar günaydın. ben gacen perşembe hamile olduğumu öğrendim, değerim 121.5 du. cok erken öğrendim. dün tekrar test yaptılar 724.35 çıktı değerim. cuma günü keseyi görmek için kontrole gideceğim ama kahve akıntım oluyor sadece peçeteye gelecek kadar... tedirginim 7 gündür devam ediyor... böyle bişey yaşan var mı? yardım ederseniz sevinirim.
kızlarrr dileğim hepinizi bi gün bu listeden atı atı vermek (kendimde dahil 🙂inşallah hepimiz meleklerimize kavuşacağızz ben buna çok inanıyorum sizde inanın olur mu ?
matematik: 25 Aralık
derya48: 27 Aralık
özlem: 28 aralık
emelcum: 29 Aralık
bitanesi: 3 Ocak
lavinya: 5 Ocak
eylülmehmet:7 Ocak
ysmn1905: 8 Ocak
ayseden: 8 Ocak
<linkz id="linkz8">esmerim53</linkz>: 8 Ocak
ayşe-<linkz id="linkz8"><nobr>roma</nobr></linkz>: 10 Ocak
<linkz id="linkz9"><nobr>eylülece</nobr></linkz>: 10 Ocak
sunflower: 12 Ocak
1. Gülnida: Aralık Ayı hamişimiz 🙂<linkz id="linkz13"><nobr>Arkadaşımızı</nobr></linkz> tebrik ederim geride kalanlara da sabır ve selamet dilerim Rabbim GÖNlümüze göre versin inşallah.
kızlarrr dileğim hepinizi bi gün bu listeden atı atı vermek (kendimde dahil 🙂inşallah hepimiz meleklerimize kavuşacağızz ben buna çok inanıyorum sizde inanın olur mu ? matematik: 25 Aralık ( inşallah güzel haber verirsin )
derya48: 27 Aralık bitanesi: 28 Aralık
özlem: 28 aralık
emelcum: 29 Aralık
lavinya: 5 Ocak
eylülmehmet:7 Ocak
ysmn1905: 8 Ocak
ayseden: 8 Ocak
<linkz id="linkz8">esmerim53</linkz>: 8 Ocak
ayşe-<linkz id="linkz8"><nobr>roma</nobr></linkz>: 10 Ocak
<linkz id="linkz9"><nobr>eylülece</nobr></linkz>: 10 Ocak
sunflower: 12 Ocak
1. Gülnida: Aralık Ayı hamişimiz 🙂<linkz id="linkz13"><nobr>Arkadaşımızı</nobr></linkz> tebrik ederim geride kalanlara da sabır ve selamet dilerim Rabbim GÖNlümüze göre versin inşallah.
arkadaşlar günaydın. Ben gacen perşembe hamile olduğumu öğrendim, değerim 121.5 du. Cok erken öğrendim. Dün tekrar test yaptılar 724.35 çıktı değerim. Cuma günü keseyi görmek için kontrole gideceğim ama kahve akıntım oluyor sadece peçeteye gelecek kadar... Tedirginim 7 gündür devam ediyor... Böyle bişey yaşan var mı? Yardım ederseniz sevinirim.
canım ben 12 nci haftaya kadar kahverengi akıntılar yaşadım mini kanamalarda ama bu engel değil ufakta olsa düşük tehdidi dedi bana doktorum bol bol uzanarak dinlenmen lazım küçük ağrılar yaşıyorsan bebğin gelişmekte birde sana tavsiyem bol sıvı gıda ile beslen biliyorsun bebekler kandan beslenir ne yersen kandan gecer öptüm seni hayırlı uğurlu olsun allah kucağına almayı nasip etsin bizlerede nasip etsin
meraba arkadaşlar benim bugün adet olmam lazımdı daha olmadım bi de beta hcg yaptırdım 35.5 çıktı hamile olabirsin dediler ama takip gerekiyormuş . sanki karnım agrıyacak ve adet olacak gibi bekliyorum inşallah olmam🙁
meraba arkadaşlar benim bugün adet olmam lazımdı daha olmadım bi de beta hcg yaptırdım 35.5 çıktı hamile olabirsin dediler ama takip gerekiyormuş . sanki karnım agrıyacak ve adet olacak gibi bekliyorum inşallah olmam🙁