tebrik ederm hamişleri, zaman geçmiyo aşılama sonucumu bekliyorum bende dr um adetinin geçmesni bekle dedi beklemedeyim ama sarı akıntı dışında hiç belirti yok
a.özlem Nickli Üyeden Alıntı kızlarrr dileğim hepinizi bi gün bu listeden atı atı vermek (kendimde dahil 🙂inşallah hepimiz meleklerimize kavuşacağızz ben buna çok inanıyorum sizde inanın olur mu ? bitanesi: 28 Aralık
özlem: 28 aralık
emelcum: 29 Aralık
esin 2748: 5 Ocak
lavinya: 5 Ocak
eylülmehmet:7 Ocak
ysmn1905: 8 Ocak
ayseden: 8 Ocak
<linkz id="linkz8">esmerim53</linkz>: 8 Ocak
ayşe-<linkz id="linkz8"><nobr>roma</nobr></linkz>: 10 Ocak
<linkz id="linkz9"><nobr>eylülece</nobr></linkz>: 10 Ocak
sunflower: 12 Ocak
özge: 12 Ocak
büşracımm 🙂 14 Ocak
ceylinn: 15 Ocak
docdoc: 19 Ocak
nazrüzgarı: 19 Ocak
metanoyam: 25 Ocak
bal arısı: ( aşılama için bekliyor )
asena şule: ( hala olmadı 🙂
derya48: ( hala olmadı 🙂Eweeetttt ikinci hamişimizide attık listeden dısarı bakalım 3.sıra kimde ? 🙂
1. Gülnida: Aralık Ayı hamişimiz 🙂<linkz id="linkz13"><nobr>Arkadaşımızı</nobr></linkz>tebrik ederim...
2. matematik Aralık ayı hamişimiz Senide tebrik ederiz...İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına aldığınız günleride görürsünüz..
inşallah özlem hanım ben de cok heycanlıyım beta hcg degerim 65 oldu:🙂 hala da adet olmadım beta hcg 1500 olmayınca kese görünmüyormuş🙁 ama 1 haftada o degeri gecersin dedi doktor🙂 ama vucudumda asırı demir eksikliği var onu gidermem lazım🙁
inşallah özlem hanım ben de cok heycanlıyım beta hcg degerim 65 oldu:🙂 hala da adet olmadım beta hcg 1500 olmayınca kese görünmüyormuş🙁 ama 1 haftada o degeri gecersin dedi doktor🙂 ama vucudumda asırı demir eksikliği var onu gidermem lazım🙁