Hamile Kalmak İsteyenler Gebe olmak istiyorum diyenler burada

eklkeriz kusum sen iste yeterki topiğim çok uğurludur ortamda cok güzeldir delileride coktur örneğin yasemn cnm gününü söle ekleyeyim

Beni araya sokuşturmasan olmaz dimi 🙂) bi kafama Huni geçirmediğiniz kaldı heee
adım DELİ'ye çıktı harbi harbi 🙂)

Milleti topiğe çağırrken beni sölüo da çağırıo yaa hatuna bak 🙂) Özleeeeeeeeeeeeeeemmmmm
Hadi adette gelmiş ohh çok şükür 🙂) Topic olarak strese soktun bizi bee aaa !

Eşin de sorundan kurtulacak bak oohhhhhhh 🙂 adette geldiiiiiii 🙂
bacım kalk bence göbek atıp oyna..
Sorun halledilince bebiş hemen gelivericek hayırlısıyla ... bundan güzel bişey varmı ?

ayrıca "nazrüzgar" tebrikleeeeerr ederim maşallahımız var yaa son çıkan hamiş ayağını sürüsün lütfen ..
Sürüye sürüye bitircez bu listeyi hadi bakim 🙂)
Bende yumurta çatlatıorum bu aralar valla sancım var yerimden kalkamıorm ama ama ama !!!!!
Çalışmaları aksatmıyorum !!

Durmak yok hedef 2013 - Yeni Parola bu'dur !

ayyyy gene yarıldım gülmekten kızzzz saol kusum aynen aksama göbek atcam evde adam da başladı şimdiden naza nabcam bende bilmiom duruyo duruyo ama ben amleiyat olcam benden bişi isteme yok narkoz
yicem felan ayyy buna şükğr eve şükür sorunda bulundu Allahın izniyle şifa bulcaz inşallah evet kuzum eritcez listeyi benim listem ugurlu geldi inşallah bizde hamiş tarafına eklencez bi gün...

slm özlem ne ameliyatı kız

Yumurtlama döneminde ateş takibinden anlayan var mı ? Büyük ihtimal yumurtluyorum ateşim 2 gündür 36.8 ve 36.7 böyle olunca yumurtlamış mı oluyoduk ???????

kızlarrr dileğim hepinizi bi gün bu listeden atı atı vermek (kendimde dahil 🙂 inşallah hepimiz meleklerimize kavuşacağızz ben buna çok inanıyorum sizde inanın olur mu

bitanesi: 22 Ocak

emelcum: 23 Ocak

metanoyam: 25 Ocak

suzu: 28 Ocak

eylülmehmet: 28 Ocak

melike81: 3 Şubat

ayseden: 4 Şubat

ysmn1905: 4 Şubat

esmerim53: 4 şubat

lilyped: 5 Şubat

eloş:10 Şubat

ayşe-
<linkz><nobr>roma</nobr></linkz><linkz id="linkz8"><nobr></nobr></linkz>:12 şubat

hevin:12 şubat

büşracımm: 12 Şubat
<linkz>

</linkz>

ffarzuf:15 şubat

ceylinn:17 Şubat
<linkz>
</linkz>

özlem:21 Şubat

cansu:
adet oldu tarihi bilinmiorr

bal arısı: adet oldu tarihi bilinmiorr

özge:
( aşılama için bekliyor )

yaw: (tüp bebek için beklior şubatta 🙂

lavinya: ilaç kullanıor

asena şule:
ilaç kullanıor

GÜNÜ GEÇENLER

merve:?

HAMİŞLER GRUBU

Eweeetttt altıncı hamişimizide
attık listeden dısarı bakalım 7sıra kimde ? 🙂

1. Gülnida: Aralık Ayı hamişimiz 🙂<linkz id="linkz13"><nobr>Arkadaşımızı </nobr></linkz>tebrik ederim...

2. matematik Aralık ayı hamişimiz Senide tebrik ederiz...İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına aldığınız günleride görürsünüz..

3.Derya48: Canımm çok tebrik ederim şükürler olsun sen kavuştun yavruna darısı isteyen herkezin başına...

4.Eylülece:Canım ne güzel sende tattın o duyguyu darısı benim gbi isteyenlerin başına

5.Sunflower:Canımm senide hamile gördük çok şükür 1.5 sene sonra kavuştun meleğine

6.Nazruzgarı: Nazım da kavuştu meleğine Allahım sağlıklı bir şekilde kucağınada aldığın günleri gösterir inşallah kuzum