Hamile Kalmak İsteyenler Gebe olmak istiyorum diyenler burada

kız seni seviyoruzda takılıyozzzz deliye bak benimde yumurrtlama dönemim bacım çalışmalara devam tabi kız bu gidişle bu liste biter baksana hamile kalan kalana maşallah diyelim allah artırsınnnnn ....yasminim parolan süperrrrr Durmak Yoooook Hedef 2013

SEN HİÇ KONUŞMA bikereeeeeeee taaam mı ?? Nerdesin bakem sen ??
giriyorum giriyorum hiç yoksun !!! noldun inzivaya mı çekildin naptın sennnn
nadasa mı bıraktı bu kız kendini diodum içimden 😀 😀 😀

iyi çalışıomuşsun sevindim ! kızzzzzzzzzz dün nolllduuu anlataym da işeyin gülmekten 😀
ayyyy anam ben çocuu yakalıym die taktik yapıorm dün gece 😀 orama burama yastık sıkıştırıorm 😀 ayaklarımı da dikeyim dedim hadi 🙂))
o kadar pofuduk yastığın üstünde akrobasik hareketler yaparsan nolur ??
Düşüyodummm ya yataktan
kocam tuttu son anda 😀 bildiğin yüz üstü yapışıodm yere !! oturdum bütün gece güldüm kendime hahah

Tükürdüğüm spermleri yerine ulaşssın die kolumdan bacağımdan oluodum
hey allahm çocuk uğruna neler gelecek daha başıma bilmiorm ben !!!!

deli kız ya sen girince ben yokum ben girincede sen yoksun
ya öldüm gülmekten sen varya ölme emi valla benimde senden farkım yok tatlım kocam gülüyo halime valla senin işin iş değil diyo 🙂 adam oh gidiyo televizyon izliyo ben yatağı bekçi gibi bekliyom ayaklar havada iş mi bu ya allah emeğimizin karşılığını versin özlem her gelene yasemini söle valla burası kazan gibi kaynar meleklerle bileydik daha önce üye olurduk valla deme yaseminnnnnn allah bizim adamlarada bizede güç vereeeeee.....

bizim işimiz iş değil ya valla... Adamı kurutmak üzereyim 🙂)
Yakında yapraksız dallara benzeyecek kocacığımmmmmmm 🙂)

kızzz benm yumurtalar ahanda bugün Çatırrrrr çatırrrr çatladı 🙂
dün akşam çalıştım daha ama bugünü de es geçemicem valla tam çatlamışken onlar
Artık molayı yarın veririz napalm ? gün aşırı olmayı versin bu 2 günde aaa belki gün aşırı yapcaz derken aradaki günlerden kaçırıyoruz biz 🙂)

Artık her ihtimali düşünüyorum ! Eylüllllll senden de performans bekliyorum bu akşam 🙂)
Hadi başarabiliriz 🙂) Yıkılmeyyyyyycaaaaaaaaaaaazzzzzzzzz