gulmemm ama akıntıyla karısık kan gıbı bısey gelıyor umudum yok hasta olucam sanırımm ınan dusundukcesankı cıldırcamm bu ay ruyamdan dolayı cok umıtlıydımm bılemezzsınız yrca hepine tesekkur ederım bı kardeş gıbı derdıme ortak oluyorsunuz allh hepinizin muradını versınn....
gulmemm ama akıntıyla karısık kan gıbı bısey gelıyor umudum yok hasta olucam sanırımm ınan dusundukcesankı cıldırcamm bu ay ruyamdan dolayı cok umıtlıydımm bılemezzsınız yrca hepine tesekkur ederım bı kardeş gıbı derdıme ortak oluyorsunuz allh hepinizin muradını versınn....
Melikecım umarım dediğin gıbıdırr gecı cok sık gelmıyor çok nadır gelıyor ama sanmıyoru bı ıkı gun beklım hasta olmazsam bı daha evde test yapım cıkarsaaa ne mutlu bana cıkmazsaa dun testten sonra halımı gorseydınız resmen bunu goreceğime olım dedımm ama hayırlısı ıns. haklı cıkarsınn
Melikecım umarım dediğin gıbıdırr gecı cok sık gelmıyor çok nadır gelıyor ama sanmıyoru bı ıkı gun beklım hasta olmazsam bı daha evde test yapım cıkarsaaa ne mutlu bana cıkmazsaa dun testten sonra halımı gorseydınız resmen bunu goreceğime olım dedımm ama hayırlısı ıns. haklı cıkarsınn
kızlarrr dileğim hepinizi bi gün bu listeden atı atı vermek (kendimde dahil 🙂 inşallah hepimiz meleklerimize kavuşacağızz ben buna çok inanıyorum sizde inanın olur mu
lilyped: 5 Şubat
fatoş:6 Şubat
eloş:10 Şubat
ayşe-<linkz><nobr>roma</nobr></linkz><linkz id="linkz8"><nobr></nobr></linkz>:12 şubat
hevin:12 şubat
büşracımm: 12 Şubat<linkz>
</linkz>
ffarzuf:15 şubat
emelcum: 15 Şubat
ceylinn:17 Şubat<linkz> </linkz>
özlem:21 Şubat
metanoyam: 21ŞubatADET OLANLAR
cansu: adet oldu tarihi bilinmiorr
bal arısı: adet oldu tarihi bilinmiorr
suzu: adet oldu tarihi bilinmiorr
şule:adet oldu tarihi bilinmiorr
bitanesi: adet oldu tarihi bilinmiorr
yaw: (tüp bebek için beklior şubatta 🙂özge: aşılama sonucu bekliyor 🙂
GÜNÜ GEÇENLER (inşallah hepinizi aşağıya doğru kaydırırım 🙂 polyan: ??
kızlar benim adetim gecikti dayanamayıp test yaptım silik cıktı ama bariz belli oluyodu sizce hamilemiyim yoksa ilaçlardan olabilirmi bugun kan testine gidicem cok merak ediyorum inş. hamileyimdir