yok kusum ben asıl kendim den ümirli değilim eşim gecen ay ameliyat oldu biliosun o yüzden fazla zorlamadık bu ay da bende sorun cıkınca dr 1 hafta ilişkiyi yasakladı 1 ay da koruncan dedi o yüzden ben kndimi silmeyi bile düşünüorum..
kızlarrr dileğim hepinizi bi gün bu listeden atı atı vermek (kendimde <linkz id="linkz14"><nobr>dahil</nobr></linkz> 🙂inşallah hepimiz meleklerimize kavuşacağızz ben buna çok inanıyorum sizde inanın olur mu?
eylül:21Şubat
yok kusum ben asıl kendim den ümirli değilim eşim gecen ay ameliyat oldu biliosun o yüzden fazla zorlamadık bu ay da bende sorun cıkınca dr 1 hafta ilişkiyi yasakladı 1 ay da koruncan dedi o yüzden ben kndimi silmeyi bile düşünüorum..
o hiç belli olmaz kuzum hayırlııs rabbim nezaman nasip etti ozaman düşüne düşüne kendimize yapıyoruz ancak .....derdi veren allah dermanıda verirmiş kafana takma canım benim.....
anam ya hatunlardan ses yok kızlar nerelrdesiniz topiği boş bırakmaya gelmez adeti yaklaşanlar kendini bu ay farklı hissedenler yokmu paylaşsın ya .....
Benimde yeni tarihim 2martgeçtiğimiz 2ay çok belirtim vardı ama şuanda hiç bişi hissetmiyorum ama umutluyum hadi hayırlısı gelsin artık şu bebişlerimiz=)
kızlarrr dileğim hepinizi bi <linkz id="linkz14"><nobr>gün</nobr></linkz> bu listeden atı atı vermek (kendimde <linkz id="linkz14"><nobr>dahil</nobr></linkz> 🙂<linkz id="linkz16">inşallah</linkz> hepimiz meleklerimize kavuşacağızz ben buna çok inanıyorum sizde inanın olur mu?
eylül:21Şubat