kızlarrr dileğim hepinizi bi <linkz id="linkz14"><nobr>gün</nobr></linkz> bu listeden atı atı vermek (kendimde <linkz id="linkz14"><nobr>dahil</nobr></linkz> 🙂<linkz id="linkz16">inşallah</linkz> hepimiz meleklerimize kavuşacağızz ben buna çok inanıyorum sizde inanın olur mu?
arzusu:8Mart
büşracımm: 9 Mart<linkz> </linkz>
hevin:9 Mart
emelcum:14 Mart
ffarzuf:15 Mart
eslem_hafsa:15 Mart
melike81: 17 Mart
eylül:19 Mart
ceylinn:23 Mart
metanoyam:26 Mart
özgül:30 Mart
ADET OLANLAR
şule:adet oldu tarihi bilinmiorr
bitanesi: adet oldu tarihi bilinmiorr özlem:adet oldu tarihi blinmior
ysmn1905:adet oldu tarihi blinmior yaw: (tüp bebek için bekliorrr
gülme🙁tüp bebek için bekliorrr
özge: aşılama sonucu bekliyor 🙂
suzu:aşılama sonucu bekliyor 🙂
KIZLARRR YENİ TARİHLERİNİZİ SÖYLEYİN DE EKLEYEYİM!!!
GÜNÜ GEÇENLER (inşallah hepinizi aşağıya doğru kaydırırım 🙂
karamalize:
hevin:
semüj:
frozen:
çağla:
HAMİŞLER GRUBU
Eweeetttt on üçüncü hamişimizide attık listeden dısarı bakalım 14. sıra kimde ? 🙂
1. Gülnida: Aralık Ayı hamişimiz 🙂<linkz id="linkz13"><nobr>Arkadaşımızı </nobr></linkz>tebrik ederim...
2. matematik Aralık ayı hamişimiz Senide tebrik ederiz...İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına aldığınız günleride görürsünüz..
3.Derya48: Canımm çok tebrik ederim şükürler olsun sen kavuştun yavruna darısı isteyen herkezin başına...
4.Eylülece:Canım ne güzel sende tattın o duyguyu darısı benim gbi isteyenlerin başına
5.Sunflower:Canımm senide hamile gördük çok şükür 1.5 sene sonra kavuştun meleğine
6.Nazruzgarı: Nazım da kavuştu meleğine Allahım sağlıklı bir şekilde kucağınada aldığın günleri gösterir inşallah kuzum
kızlarrr cok mutluyum dün çok çok iyi bi dr a gittim bursada buldum kistim adetimle atılmıs cok sükür dr yumurta büyütücü ilaç verdi perşembe günün bakacak yumurtalarım büyümüş mü ona göre baslıcaz artık ben ilaçla tedavi istemiorum dedim nisan da olmazsa mayısda asıla istiyorum tamam buna birlikte karar veririz dedi 🙂yastık savaşı
özlemcımm canım benım adına cok sevındımm gerceken bak ne guzell işte hakkında hayırlısı sımdı sana klomen vermıstır sonra takıp ve olmazsa asılama cok guzel bak guzel şeylerde olabılıyrmus sımdı mumkun olduğunca stresten uzak dur guzel seyler dusunn çok sevındık......
özlemcımm canım benım adına cok sevındımm gerceken bak ne guzell işte hakkında hayırlısı sımdı sana klomen vermıstır sonra takıp ve olmazsa asılama cok guzel bak guzel şeylerde olabılıyrmus sımdı mumkun olduğunca stresten uzak dur guzel seyler dusunn çok sevındık......
canım arzumm çok saol allahım hepimizi meleğimize kavustursun yok cnm klomen vermedi serephone verdi perşem be yumurtalara bakıcak ona göre karar vercez ben fazla ilaçla felan oyalanmak istemiorum ama cünkü hem bende hem eşimde sorun var die
canım benim iyi bi dr bulmuşsun ama gebelik ilerledikçe gerekli gereksiz bi sürü test yapıp çok para alan bi doktormuş,bilgisine bişey dediğim yok.
inş.güzel haberler alırız özlemcim
canım benim iyi bi dr bulmuşsun ama gebelik ilerledikçe gerekli gereksiz bi sürü test yapıp çok para alan bi doktormuş,bilgisine bişey dediğim yok.
inş.güzel haberler alırız özlemcim
slm kızlar sewindim özlemcim senin adına inş bebişlerimiz gelir yakın zamanda bende adet oldum yeni tarih 8 nisan bu ayda olmaz gibi rahim filmi çektircem hakkımızda hayırlısı olsn inş hepimişzin
slm kızlar sewindim özlemcim senin adına inş bebişlerimiz gelir yakın zamanda bende adet oldum yeni tarih 8 nisan bu ayda olmaz gibi rahim filmi çektircem hakkımızda hayırlısı olsn inş hepimişzin