Hamile Kalmak İsteyenler Gebe olmak istiyorum diyenler burada

kızlarrr dileğim hepinizi bi
<linkz id="linkz14"><nobr>gün</nobr></linkz> bu listeden atı atı vermek (kendimde <linkz id="linkz14"><nobr>dahil</nobr></linkz> 🙂<linkz id="linkz16">inşallah</linkz> hepimiz meleklerimize kavuşacağızz ben buna çok inanıyorum sizde inanın olur mu?

ayşe:8 Nisan

hevin:8 <linkz id="linkz17">Nisan</linkz>

lavinya:10 Nisan

eylül:13 Nisan

ffarzuf:15 Nisan

özgül:26 Nisan

özlem:26 Nisan

ADET OLANLAR

özlemgök: adet oldu

şule:bu aralar dinleniorrr 🙂

bitanesi: hayırlısıyla umrede 🙂

ysmn1905:
adet oldu <linkz id="linkz17">tarihi</linkz> blinmior

yaw: (tüp <linkz id="linkz18">bebek</linkz> mayısda))
(dualarınızda ismini unutmayın)

özge:
suzu:2.Aşılama için bekliorr (dualarınızda ismini unutmayın)

KIZLARRR YENİ TARİHLERİNİZİ SÖYLEYİN DE EKLEYEYİM!!!

GÜNÜ GEÇENLER

(inşallah hepinizi aşağıya doğru kaydırırım 🙂
özgül:

çağla

arzusu:

HAMİŞLER GRUBU

Eweeetttt on üçüncü hamişimizide
attık listeden dısarı bakalım 14. sıra kimde ?

1. Gülnida: Aralık Ayı hamişimiz 🙂<linkz id="linkz13"><nobr>Arkadaşımızı </nobr></linkz>tebrik ederim...

2. matematik Aralık ayı hamişimiz Senide tebrik ederiz...İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına aldığınız günleride görürsünüz..

3.Derya48: Canımm çok tebrik ederim şükürler olsun sen kavuştun yavruna darısı isteyen herkezin başına...

4.Eylülece:Canım ne güzel sende tattın o duyguyu darısı benim gbi isteyenlerin başına

5.Sunflower:Canımm senide hamile gördük çok şükür 1.5 sene sonra kavuştun meleğine

6.Nazruzgarı: Nazım da kavuştu meleğine Allahım sağlıklı bir şekilde kucağınada aldığın günleri gösterir inşallah kuzum

7.Gül güzeli:Tebrik ederim canım...

8.Esin2748:Tebrik ederim canım...

9.Nurr:
Tebrik ederim canım...

10.Lilyped
:Tebrik ederim canım...

11.
Esmerim 53:Tebrik ederim canım...

12.Gülme:Hadi bakalım oğlana kardeş geldi Allah tamamına erdirsin....

13.Metanoyam: Canım arkadaşım tebrikler kucağına aldığın günleride görelim inşallah

bende adet oldum canm erken geldi zaten bu ay rahim filmi çekilmişti yeni tarih 4 mayıs canm inş daha fazla beklemeyiz canımcım 🙁

inşallah son adetn olur 9 ay bebeğini beklersin canım bende pazartesi çekineceğim Allah yardımcım olsun anestezili düşünüorum
kızlar bende rahim filmi çektirmek istiyorum ama çok korkuyorum acaba çok zor b şey mı ayşe çektirdiğini yazmiş acaba nsl geçmiş biraz bilgi verebilir mi. sende özlemcim çektirince tecrübelerini yazarmısın 🙂 çok sağolun kızlar şimdiden cevabınızı bekliyorum

inş özlemcim hepimizin için öle olur inanın kızlar çok kolay bişey hiç anesteziye felan gerek yok 20 gün oldu çektireli 2-3 dk için 2 saat uyumaya gerek yok bende girerken odaya tir tir titriyodum boşuna okadar kendimi kasmışım alet koyuyo tam girişe orayı açıyo zaten onuda hiç hissetmiyosn dr konuşuyo senle ilacı werdiğinde artık kendini salıyosun zaten iki dk sürüyo su geçtimi tüplerden seni kaldırıyolar pembemsi su geliyor senden ped.de weriyolar bende götürdüm biraz halsiz hissediyosn kendini okadar hatta girişteki sekreterlere para öderken şaşırdılar kocalarıyla gelenler kendilerini naza çekiyolar sen maşallah parayı kendin weriyosn die hiç korkmaya gerek yok kızlar relax olun inanın buna biraz uzattım ama kusura bakmayın kızlar ayrıntılı yazayım dedim 🙂

ayşegülüm ama sunu merak ettm genelde acıya dayanıklı mısın sanırım dayanıklısın cünkü ben annem eşim ben gtmmeyi düçşünüoruz ve anestezisisz cekinebilcemi sanmıorum cok korkuorum

- - - Updated - - -

yazarım tabi ki cnm

benm eşim görevdeydi kızkardeşim we bi ark gittik canm acı yok tatlım sadece hafiften bi adet sancısı gibi gerçekten inanki 2-3 dk sürüyo neden ilaç werip uyuyasınki 2-3 dk için hatta bitince ben şaşırdım bittimi die biliyosundur bende çok korkuyodum hep erteleyip duruodum canm korkulacak bişey yok zaten dr sana hem ağrı kesici hemde antibiyotik wercek yani sen bilirsin yinede canm