kızlarrr dileğim hepinizi bi <linkz id="linkz14"><nobr>gün</nobr></linkz> bu listeden atı atı vermek (kendimde <linkz id="linkz14"><nobr>dahil</nobr></linkz>🙂<linkz id="linkz16">inşallah</linkz> hepimiz meleklerimize kavuşacağızz ben buna çok inanıyorum sizde inanın olur mu?
özgül:30 <linkz id="linkz13">Mart</linkz>
ayşe:8 Nisan
hevin:8 <linkz id="linkz17">Nisan</linkz>
lavinya:10 Nisan
eylül:13 Nisan
ffarzuf:15 Nisan
ADET OLANLAR
özlemgök: adet oldu
şule:bu aralar dinleniorrr 🙂
bitanesi: hayırlısıyla umrede 🙂
özlem:çatlatma iğnesi kullandı sonucu bekliorr
ysmn1905:adet oldu <linkz id="linkz17">tarihi</linkz> blinmior
benm eşim görevdeydi kızkardeşim we bi ark gittik canm acı yok tatlım sadece hafiften bi adet sancısı gibi gerçekten inanki 2-3 dk sürüyo neden ilaç werip uyuyasınki 2-3 dk için hatta bitince ben şaşırdım bittimi die biliyosundur bende çok korkuyodum hep erteleyip duruodum canm korkulacak bişey yok zaten dr sana hem ağrı kesici hemde antibiyotik wercek yani sen bilirsin yinede canm
kızlarrr dileğim hepinizi bi <linkz id="linkz14"><nobr>gün</nobr></linkz> bu listeden atı atı vermek (kendimde <linkz id="linkz14"><nobr>dahil</nobr></linkz>🙂<linkz id="linkz16">inşallah</linkz> hepimiz meleklerimize kavuşacağızz ben buna çok inanıyorum sizde inanın olur mu
ffarzuf:15 Nisan
aslım:22 Nisan
özgül:26 Nisan
özlem:26 Nisan
ayşegül: 4 Mayıs
hevin:5 Mayıs
lavinya: 6 Mayıs
ADET OLANLAR
şule:bu aralar dinleniorrr 🙂
bitanesi: dua ile beklemede
ysmn1905: kafaya takmıyor:salıncak:
yaw: (tüp <linkz id="linkz18">bebek</linkz> mayısda)) (dualarınızda ismini unutmayın)
özge:
suzu:2.Aşılama için bekliorr (dualarınızda ismini unutmayın)
KIZLARRR YENİ TARİHLERİNİZİ SÖYLEYİN DE EKLEYEYİM!!!
GÜNÜ GEÇENLER (inşallah hepinizi aşağıya doğru kaydırırım 🙂 eylül:???
HAMİŞLER GRUBU
Eweeetttt on üçüncü hamişimizide attık listeden dısarı bakalım 14. sıra kimde ?
1. Gülnida: Aralık Ayı hamişimiz 🙂<linkz id="linkz13"><nobr>Arkadaşımızı </nobr></linkz>tebrik ederim...
2. matematik Aralık ayı hamişimiz Senide tebrik ederiz...İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına aldığınız günleride görürsünüz..
3.Derya48: Canımm çok tebrik ederim şükürler olsun sen kavuştun yavruna darısı isteyen herkezin başına...
4.Eylülece:Canım ne güzel sende tattın o duyguyu darısı benim gbi isteyenlerin başına
5.Sunflower:Canımm senide hamile gördük çok şükür 1.5 sene sonra kavuştun meleğine
6.Nazruzgarı: Nazım da kavuştu meleğine Allahım sağlıklı bir şekilde kucağınada aldığın günleri gösterir inşallah kuzum
7.Gül güzeli:Tebrik ederim canım...
8.Esin2748:Tebrik ederim canım...
9.Nurr:Tebrik ederim canım...
10.Lilyped:Tebrik ederim canım...
11.Esmerim 53:Tebrik ederim canım...
12.Gülme:Hadi bakalım oğlana kardeş geldi Allah tamamına erdirsin....
FFARZUFFF
canım rahim filmi çok kolay gecti korkulcak hiç bişi yokmus anestezisiz oldum şükür tüplerim acıkmıs ama kistlerim cıktı vardı zaten onları ameliytala kapalı amelişyatla aldılar simdi evdeym dinleniorum
FFARZUFFF
canım rahim filmi çok kolay gecti korkulcak hiç bişi yokmus anestezisiz oldum şükür tüplerim acıkmıs ama kistlerim cıktı vardı zaten onları ameliytala kapalı amelişyatla aldılar simdi evdeym dinleniorum