canım sen sımdı kızlarında dedıgı gıbı uzun uzun anlat bakalım belırtılerını neler oldu sende bırde bu dönemde neler yaptın ayaklarını dıktınmı yumurtlama dönemlerını takıp ettınmı ne sıklıkta çalıştın bakalım hadı anne adayı beklıyoruz bılgılerını
Çok şükür yolunda seninde herşey yolunda gider inşallah önceki yazımda tebrik ettim seni ama tekrar ALLAH tamamına erdirsin diyorum bu duvaya çok ihtiyacın olucak cnm benim gönlünce olsun.
çok sağol Allah sizede nasip etsin canım ya ayakalrımı falan dikmedim canım ama hemen kalkmadım ama yattım yumurtlama günlerimi unutmuşum bu ay son günlerde fark ettim yumurtlamamın olduğunu aslında oluruna bırakmıştım bu ay çünkü 7 aydır olmuyordu nasip canım ya
çok sağol Allah sizede nasip etsin canım ya ayakalrımı falan dikmedim canım ama hemen kalkmadım ama yattım yumurtlama günlerimi unutmuşum bu ay son günlerde fark ettim yumurtlamamın olduğunu aslında oluruna bırakmıştım bu ay çünkü 7 aydır olmuyordu nasip canım ya
Durun kızlar kızbikendine gelsin teker teker gidin üstüne evet kış güneşi ilk belirtilerin neydi cnm. Bu arada benim ençok merak ettiğim eşine ilk söylediğinde eminim çok sevinmiştir onu anlatsana nasıl davrandı .Bir bebeğin dünyaya gelişinin uzun hikayesinde babalar gününde kadın eşine test sonuçlarını paket etmişti ordada adamın o anki mutluluğunuda yazmasını isterdim.Merak işe.