:sütyen:REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:sütyen: esengüven....................1-3 Ağustos(hadi kızlar hala haber yokmu ???????) hazal3............................3 agustos(hadi kızlar hala haber yokmu ???????)
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms: birmur...........................8 ağustos sultan...........................12 Ağustos ayselalper......................12 Ağustos Yağmurun annesi..........13 Ağustos Yaz esintisi....................14 Ağustos smart-girl......................15 Ağustos Nur85...........................16 Ağustos ecem09.........................18 ağustos vahide-m.....................20 21 agustos eboş.............................22Ağustos zuzu.............................22 Ağustos Selzeh..........................22-23 Ağustos yoncax.........................22-23 agustos duygum_06..................23 Ağustos seduş..........................24 Ağustos eyşan.........................24 Ağustos butterfly45..................28 Ağustos mrs m........................28 Ağustos ela_1982.....................28 Ağustos Nesli84.........................30 Ağustos umutsuz_reyhan.............2 Eylül fatosss...........................4 Eylül
:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra: BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) incemese.......................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr) Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr) Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)
Bal kansızlığı giderir, damarları açar, romatizmaya iyi gelir, ağrı dindirir, iştah açar, kabızlığı önler, balgamı söktürür, nezleyi önler, varise iyi gelir, kolesterolü düşürür, cildi güzelleştirir. Polen ise ruh ve sinir, kalp ve damar, sindirim sistemi, kansızlık, solunum sistemi hastalıkları, prostat, kısırlık ve saç dökülmelerine iyi gelmektedir."
kızlarrrr kimse yokmu selzeh ve benden başka nerdesiniz yine kayboldunuz valla olmuyo böyle ama selzehin dediği gibi hamile olan bırakıyo pc.yi galiba buraya kadarmı yani heeee?????
bu süper bişey yaaa valla çok mutlu oldum canım ya zaten içime doğmuştu varya akşam seni düşünüyodum inan bak dedim ki bu kız bu ateşle kesin hamişş ve çıktı çok güzel valla allah analı babalı büyütmeyide nasip eder kucağına almayıda canım
bu arada selam arkadaşlar biraz daha iyiyim ve sizlerden ayrılamayacığım bensanırım burda kardeş gibi olduk artık biliyorum ve ayrılmıcağıma karar verdim canlarım ama bu ay kafaya takmıcam hiçbişeyi valla akşam düğündeydim vur patlasın çal oynasın yaptım ve öyle deavm edicem
çok teşekür ederim arkadaşlar Allah sizede nasip etsin en yakın zamanda fatoşcuğum neden ayrıyormuşun bizden biz bu yola hep birlikte başladık hepimiz bitiririz canım varmı bizi bırakıp gimek öyle birbirimize destek verecegiz ki daha güçlü olalım değilmi mutluluk paylaşılınca büyür sorun payaşılınca küçülür mutluluğumu paylaştığınız için çooooooooook öpüyorum hepinizi canlarım benim
Ben de iyiyim canım sağol.Denk getiremedik dün zamanı seninle bir türlü 🙂
Kahvaltı yapıyorum ben de şimdi bir yandan da kaynattıklarınızı okuyayım dedim. 🙂
Çok sevindim;Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin bakalım bu ay peşinden kimleri sürükleyeceksin.Malum Ağustosun ilk anne adayı sensin.Ayağın uğurlu gelir inşallah burdaki herkese 🙂