Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

tabi giderimde düşünmedim daha ,folik asit kullanmadım canım temmuzun 15inde gitmiştim doktora bişey vermedi sadace biraz enfeksiyon var diye antibiyotik verdi onu kullandım

Yaaa ne heyecan vardır şimdi sende :Eşinde de tabi.Gerçi birlikte öğrenmişsiniz müjdemi isterim diyememişsin 🙂 Onun da ayrı bir anısı olmuş işte...

Ben eşime diyorum ki 'hamileysem sana nasıl söyleyeyim ki beni daha çok mutlu edebilmen için'
O da çok bencilsin sen yaaa 🙂 diyor bana 🙂

Bu arada burda folik asit marketlerde bile satılıyor.Genelde hamilelikten 2-3 ay önce başlıyor herkes.Bebeğin sinir sisteminin vs erken gelişmesi için çok önemli.Gerçi doktorun söyleyecektir sana en doğrusunu.

=selzeh;353215]esengüven ne durumdasın senınde günün geçtı varmı bırseyler[

bugün sabah test yaptım negatif çıktı yarın sabah doktora gidip kan testi yaptırcam inş bebiş vardır yarın kandil hayırlı haberleri alırım inş doktordan ve kim anne olmak istiyorsa rabbim kandilin yüzü suyu hürmetine herkese versin kış güneşi senin adına çok sevindim sanki benmişim gibi allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin hamilelein duası kabul olurmuş herkes için dualarını bekliyorum tekrardan hayırlı olsun bakalım benim yarın ne olcak

hayırlısı olsun canım benim inş mübarek günde güzel haberler verirsin bize hayırlı olur inş.ii geceler canım bende çıkıyorum artık grşz yarın bekliyoruz