Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

AMIN canım AMIN

aminnn canım benim Allah razı lsun verdiğin bilgiler için bol bol dua edelim inşallah canlarım

canım benim ne güzel dualar bunlar.inşallah Allahım kabul edecek dualarımızı.

latı

selzeh günaydın.canım yumurtanın çatlamadığını nasıl anlarız biraz daha detay anlatırmısın..hayırlı kandiller

canım tabi herşeyi Allahtan isteyeceğiz inşallah bu gecenin yüzüsuyu hürmetine mevlem dualarımızı kabul etsin canım birde bişey söylemek istiyorum kale rabbi diye başlayan ayet var gale rabbi,dir aslında çünkü arapçada olan harfler tükçede olmadığı için yanlış olabiliyor tatlım siz böyle okuyun olurmu arapça bilen arapça okusun bilmeyeninde eksikleriyle kusurlarıyla kabul eder inşalllah rabbim

Fatoşçum teşekkürler paylaşımın için.Evet inşallah hepimiz anne oluruz...

Hazret-i Âişe validemiz, (Ya Resulallah, Allahü teâlâ seni günah işlemekten muhafaza buyurduğu halde, neden Berat gecesinde çok ibadet ettin?) diye sordu. Peygamber efendimiz buyurdu ki:
(Şükredici kul olmayayım mı? Bu yıl içinde doğacak her çocuk, bu gece deftere geçirilir. Bu yıl içinde öleceklerin isimleri, bu gece özel deftere yazılır. Bu gece herkesin rızkı tertip olunur. Bu gece herkesin amelleri Allahü teâlâya arz olunur.)