kızlar merhaba...kandiliniz mubarek olsun çok güzel şeyler yazmışsınız özellikle fatoşcum teşekkür ederim san cnm inşallah hepimizin duaları kabul olur bebkler bol rızıklar ve huzurlu bir yaşam cennetle müjdelenen kullardan oluruz inşallah kızlar ....
[sıze=5][ı]kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.mevlam dualırımızı kabul buyurup günahlarımızı af etsin. Amin..[/ı][/sıze]
Canımsınız sağol 🙂 Allah razı olsun,sizlerle neşe buluyorum canımcıklarım sizlerde olmasanız kafayı yer bakırköydeki o büst gibi malum pozlar veriridim herlade😀 allah yokluğunuzu göstermesin bu arada şimdiden KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN dostlarebrucum yazdıklarını gülerek okuyorum daha öncede yazmıştım senden heryere lazım diye gerçekten....Sen ayrı bir neşe kaynağısın sen hamile olda ALLAH izin verdiği müddetçe destekleriz biz seni.
Canlarım benim sizler olmasanız neyleyim bu enerjiyi neyleyim neşeyi,sizler varsınız sizler çıkarıyorsunuz bu enerjiyi dışarı ahh sizler olmasanız napardım oyyy ağlamak istiyim😀ebruakercim coşmuşsun yafrum oku oku bitiremedim afferin sana hep böyle ol..🙂
OOOO arkadaşım bu ne güzel haber oh oh ağustos ayıda bir hayli bereketli geçicek sanırım,KIŞ GÜNEŞİ canım allah tamamına erdirsin sağlıklı bir hamilleik geçirmen dileğiyle darısı isteyen tüm arkaşlarımın başınamerhaba arkadaşlar nasılsınız sabah yaptım testi HAMİLEYİİİİİİİM
OOOO arkadaşım bu ne güzel haber oh oh ağustos ayıda bir hayli bereketli geçicek sanırım,KIŞ GÜNEŞİ canım allah tamamına erdirsin sağlıklı bir hamilleik geçirmen dileğiyle darısı isteyen tüm arkaşlarımın başına
ALLAH kabul etsin canım benim ne iyi etmişsin allahım gönlüne göre versin inşallahkızlar Allahım kabul ederse bugün oruçluyum ve gece bol bol dua edicem.kendim içinde sizin içinde hayırlısı ile ,hayırlı ve sağlıklı evlatlarımız hayırlı zamanda gelsin diye.Allahım hepimizin dualarını kabul eder inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?