Buarada eniştem Radyalog bebeğimin kalp atışlarını gördü çok şükür 6haftalık olmuş... ALLAHIM hayırlısıyla dünyaya getirip sağlıklı anneli babalı büyütmeyi nasip eder inşallah.
Canım benim önce senin sağlığın,hem merak etme yumurtlama gününde ilişki yaşandı ve o yumurta döllendi diyelim zaten döllenmiş yumurtanın rahme yuvarlanması ve orda tutunması en az 6 gün sürüyor,gebelikte 6.cı günden itibaren başlıyor dolayısıyla o döneme kadar ilaç tedavisine başlamış olsan bile bebeğin etkilenmesi mümkün değil,zaten dr.larda söylüyorlar ilk ay kullanılan ilcaın bebeğe pek zararı olmadığını o nednele biran önce tedavini ol derim ben
Buarada eniştem Radyalog bebeğimin kalp atışlarını gördü çok şükür 6haftalık olmuş... ALLAHIM hayırlısıyla dünyaya getirip sağlıklı anneli babalı büyütmeyi nasip eder inşallah.
sen gıt doktora hiç bişi olmaz bebiş varsa bıle etkı etmez çogu doktor kadınlara ıltıhap için ılaç verıyor ama korunmayın dıyor önemlı olan regl tarıhın geçerse ve ilaç içersen işte o zaman önemlı oluyor
:sütyen:REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:sütyen: esengüven....................1-3 Ağustos(hadi kızlar hala haber yokmu ???????) hazal3............................3 agustos(hadi kızlar hala haber yokmu ???????)
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms: birmur...........................8 ağustos sultan...........................12 Ağustos ayselalper......................12 Ağustos Yağmurun annesi..........13 Ağustos Yaz esintisi....................14 Ağustos smart-girl......................15 Ağustos Nur85...........................16 Ağustos ecem09.........................18 ağustos vahide-m.....................20 21 agustos eboş.............................22Ağustos zuzu.............................22 Ağustos Selzeh..........................22-23 Ağustos yoncax.........................22-23 agustos duygum_06..................23 Ağustos seduş..........................24 Ağustos eyşan.........................24 Ağustos butterfly45..................28 Ağustos mrs m........................28 Ağustos ela_1982.....................28 Ağustos Nesli84.........................30 Ağustos umutsuz_reyhan.............2 Eylül fatosss...........................4 Eylül
:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra: BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) incemese.......................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr) Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr) Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)
AMIN CANIM AMIN nerden bılıyosun kız olacagını ben birsey hissetmıyorum artık bıraktım oluruna ama gelırse bebiş çok güzel olur tabıkı Allah ım en kısa zamanda bana ve ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah AMIN