evt canım geç oluyodum 33.günde falan geliyodu canım adetim bi geçen temmuz başı 37.günde gelmişti bu ayda 27.günde geldi ben ilaç kullanıyorum ama hormon ilaçları söylemiştim ya ondan bi düzene sokuyoruz canım sende bi dr.görün istersen
evt canım geç oluyodum 33.günde falan geliyodu canım adetim bi geçen temmuz başı 37.günde gelmişti bu ayda 27.günde geldi ben ilaç kullanıyorum ama hormon ilaçları söylemiştim ya ondan bi düzene sokuyoruz canım sende bi dr.görün istersen
bugün gitsem sence bi nalamı olurmu canım adetin 3.günü istiyolar galiba testi.benim adetime daha 9 günvar.neyapayım acaba yaa ben hesaplayıcıdan baktım adet döngünüz 34 gün diyo.geçmiş 3 ayın adet günlerini yazdım not almıştım.ama bi ay 33.gün bi ay 35.gün olmuşum öyle yani bu gün gideyimmi dersin
bugün gitsem sence bi nalamı olurmu canım adetin 3.günü istiyolar galiba testi.benim adetime daha 9 günvar.neyapayım acaba yaa ben hesaplayıcıdan baktım adet döngünüz 34 gün diyo.geçmiş 3 ayın adet günlerini yazdım not almıştım.ama bi ay 33.gün bi ay 35.gün olmuşum öyle yani bu gün gideyimmi dersin
canım bence vakit kaybetmeden git derim en azından bi kontrol eder rahim ağzını ondan sonra düzensiz geldiğini söylersin bebek istediğini söylersin dediğin gibi adetin 3.günü hormon testi yaptırılıyo gerek duyarsa ister zaten ona göre sende ilaçlarına başlarsın canım biran önce inş.önemli bişey değildir
canım bence vakit kaybetmeden git derim en azından bi kontrol eder rahim ağzını ondan sonra düzensiz geldiğini söylersin bebek istediğini söylersin dediğin gibi adetin 3.günü hormon testi yaptırılıyo gerek duyarsa ister zaten ona göre sende ilaçlarına başlarsın canım biran önce inş.önemli bişey değildir
saol canım benim gidicem ama adetin 3.günü tatilde olucam yaa burda olmıcam bide ben alttan muayene olmuştum o vakit bişi dememişti ama ben adet düzensizliğimi sölememiştim.olmazsa adetin 3.günü tatildeyken giderim doktora hemen hormon testide yapılabilir en azından
saol canım benim gidicem ama adetin 3.günü tatilde olucam yaa burda olmıcam bide ben alttan muayene olmuştum o vakit bişi dememişti ama ben adet düzensizliğimi sölememiştim.olmazsa adetin 3.günü tatildeyken giderim doktora hemen hormon testide yapılabilir en azından
rica ederim canım ne demek.sen bilirsin ozman ihmal etmede o zaman ogün gittiğinde hormon testi de isterse gün içerisinde yaptırırsın canım sabahtan gitmeye çalış dr.geç gitme ok?
rica ederim canım ne demek.sen bilirsin ozman ihmal etmede o zaman ogün gittiğinde hormon testi de isterse gün içerisinde yaptırırsın canım sabahtan gitmeye çalış dr.geç gitme ok?
evt canı ihmal etmemek gerek bebiş gelir bi şekilde yeterki problem olmasın rahatsızlıklar tedavi olsun önemli olan o.erken giderim canım sabhatan hemen kan testide yaptırır sonucumu gösteririm.inşallah hayırlısıyla bişi yoktur da rahat ederim bide adetimi düzene koyması için illaç verir belki.belkide hamişimdir bu ayy🙂
evt canı ihmal etmemek gerek bebiş gelir bi şekilde yeterki problem olmasın rahatsızlıklar tedavi olsun önemli olan o.erken giderim canım sabhatan hemen kan testide yaptırır sonucumu gösteririm.inşallah hayırlısıyla bişi yoktur da rahat ederim bide adetimi düzene koyması için illaç verir belki.belkide hamişimdir bu ayy🙂
:sütyen:REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:sütyen: esengüven....................1-3 Ağustos(hadi kızlar hala haber yokmu ???????) hazal3............................3 agustos(hadi kızlar hala haber yokmu ???????)
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms: birmur...........................8 ağustos sultan...........................12 Ağustos ayselalper......................12 Ağustos Yağmurun annesi..........13 Ağustos Yaz esintisi....................14 Ağustos smart-girl......................15 Ağustos Nur85...........................16 Ağustos ecem09.........................18 ağustos vahide-m.....................20 21 agustos eboş.............................22Ağustos zuzu.............................22 Ağustos Selzeh..........................22-23 Ağustos yoncax.........................22-23 agustos duygum_06..................23 Ağustos seduş..........................24 Ağustos eyşan.........................24 Ağustos butterfly45..................28 Ağustos mrs m........................28 Ağustos ela_1982.....................28 Ağustos Nesli84.........................30 Ağustos umutsuz_reyhan.............2 Eylül fatosss...........................4 Eylül
:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra: BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) incemese.......................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr) Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr) Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)