Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Insallah güzelim, senin sevincini de hep birlikte paylasiriz. Ben doktordan önce bile simdi heyecandan ölüyorum, kucagima aldigimi düsünemiyorum bile.. Doktorda ne görücez acaba her sey yolunda olucak mi merak ediyor insan ister istemez..

Gün asiri iliskiye girdik güzelim. Bir gün bos bir günü dolu 😉 Zaten spermler 48 saat canli kalabildiklerinden sürekli sperm bulunmus oldu yani. Yumurtlama gününü de hic hesaplamadim.

slm boyalıkuş allah tamamına erdirir inşallah cnm ben sana bişey sorucam o kanaman adet günündemi geldi?bide normalde kaçgün ve nekadar yoğunlukta adet olursun yerleşme kanamasının farkı neydi yazarsan çok sevinirim cnm öpt

kız öyle deme,haziranda bizde işte ilk deneyipte aniden bıraktığımızdada bendeki belirtiler yumurtlama dönemiyle başladı ilişki süresince devam etti çok uzun süre daha önce anlattım ya sana.yani oluyo bişeyler içerde ama biz bilmiyoruz ve görmüyoruz işte:hıms:

Saol güzelim, Canim sadece sulu kahverengi günde bir günlük pedi doldurmayacak kadar azdi. Adetim geciktikten 2 gün sonra geldi ve 2 gün sürdü.

Ama bebiş yoktu ki o zaman sende!Hatırlıyorum o konuşmayı;benim kastım gerçekten hamile olup da ilk günde beri belirtim vardı diyenlereydi.Yoksa yerleşme olduktan sonrasında belirtisi olanlara falan değil.Hakikaten çok duyarlı bedenleri var diye düşünüyorum.Bak Boyalıkuş'da sonra fark etmiş.

Saol güzelim, Canim sadece sulu kahverengi günde bir günlük pedi doldurmayacak kadar azdi. Adetim geciktikten 2 gün sonra geldi ve 2 gün sürdü.

anladım cnm neden sordum biliyomusun?bu ay iki gün önce adet oldum normal adetim gibi bittiği gün bende bir ateş bugun ise hep yattım miğdem bulanıyo hep çıkartıyorum başım ağrıyo karnımda şiş ve gaz var eşim yoktu burda yarın doktora gidicez iltihap felan varsa antibiyotik verir kesin acaba kullanmadan test yaptırsammı ne olur olmaz diye?

kız benimde yumurtlama belirtilerim başladı akıntı ve sol yumurtalık yanması,cumartesi yumurtlama gününe olacak bakalım.