Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

bence yaptır aklında kalmasın canım.

bence yaptır aklında kalmasın canım.

bugun forumda okudum kızlar bir kadının başına gelmiş normal gününde ve normal şekilde adetini görmüş sonrada hastalanmş film felan çektirmiş ilaç kullanmış ondan sonraki ayda doktora gitmiş hamile ama boş gebelik geçirmiş siz siz olun adette olsanız sakın ilaç kullanmayın yazmış etkilendim ondan....

kız benimde yumurtlama belirtilerim başladı akıntı ve sol yumurtalık yanması,cumartesi yumurtlama gününe olacak bakalım.

Hadi yaaa;desene heyecan dorukta!🙂 Ya eğer zaman bulabiliyorsanız sabah yapın cuma günü olacak denemeyi.Onu bayağı okudum en iyisi o oluyormuş diye;ben de öyle istedim ama malum durumları biliyorsun sabah denemeleri olamadı.

yap istersen test ama adetin normalse hemen adet bitiminde böyle bisii olmasi bana da normal bir rahatsizligi cagristiriyor.

canım o sabah denemeleri süper oluyormuş sperm kalitesi açısından ama niyese biz,sabah hiç havamızda olmuyoz kız.bitürlü evlendiğimizden beri yapamadık,sizde oluyo mu?

canım o sabah denemeleri süper oluyormuş sperm kalitesi açısından ama niyese biz,sabah hiç havamızda olmuyoz kız.bitürlü evlendiğimizden beri yapamadık,sizde oluyo mu?

Biz de pek sabah olayına girmedik evlendiğimizden beri toplasan 3'ü geçmez ama işte en kaliteli sperm o zaman oluyormuş esasında.

Ya gerçi yine söylüyorum olacaksa oluyor tabi de bunlarda tedbir gibi şeyler! 🙂