Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ayselalper canim sari kokulu bir akintiysa doktoro gitsen iyi olur diye dusunuyorum ama daha iki gun once doktordaydim ve bana hemen yumurlama ertesi bir akintinin dogal oldugunu soyledi gerci ingilteredeki doktorlara ne kadar guvenilir bilmiyorum.

canim dualarim hep sizinle, müjdeli haberlerinizi bekliyorum heyecanla.
kocaman sevgiler!

canım ben,hiç bir yemeği kavurarak yapmıyorum.vitaminleri ölüyor herşeyi çiğden koyarım ben.soğanı doğrarım,üzerine domatesler küp küp,üzerine biberler küçük küçük,yıkanmış mercimekleri koyarım,yağını tuzunu sonra salçalı sıcak suyunu ve tekrar normal sıcak suyunu koyar ağzını kapatır pişiririm.hepsi çiğden olduğu içinde,hem çok lezzetli hemde çok yarayışlı oluyor.

yoncaxcım yeşil mercimğe domates ve biberd mi katıyon ayy süper bi tarif yaa bende hemen aynısınımyapıyım daha kavurmamıştım kavurmadan koyayım ozaman senin ki gibi çok sağol canım bildiklerini paylaşırsan yemek konusunda çok sevinirim tatlım ya yeni şeyler öğrenmek çok güzel oluyo

ayselalper canim sari kokulu bir akintiysa doktoro gitsen iyi olur diye dusunuyorum ama daha iki gun once doktordaydim ve bana hemen yumurlama ertesi bir akintinin dogal oldugunu soyledi gerci ingilteredeki doktorlara ne kadar guvenilir bilmiyorum.

koku olmadığı için endişelenmedim.ama yoğunlaşırsa ve koku olursa giderim mutlaka canım saol.ingilteredeki doktorlara güvenilirmi diyorsun ama türkiyedekilerede çok güvenmeyin derim.çok ilginç olaylar yaşadım bizim doktorlar yüzünden🙂hipokratın kemikleri sızlıyordur bence🙂

onemli degil canim 🙂 umarim hamilesindir.

ya bende hazalı çok merk edıyorum türkıyeye geldı ama kendısı yok ortalıklarda ınsallah vardır bebiş onda bu arada sen ne durumdasın belırtıler ne alemde az kaldı reglıne
az kaldı ama bana daha çok varmış gibi geliyor.şu hafta sonu bi geçse sonra bi şey kalmıyor.hafta sonuna dolu bi program hazırlamak lazım.canım belirtiler en fazla göğüslerimde.bazen sağ bazende solda yanıyo böyle acıyo ayy nasıl tarif edeyim.hani denize girdiğmiz zaman acır yanar falan öyle yani.o kadar gerginlerki en ince damarlarım bile gözüküyo.ama hepsi yanıltıcı olabilir.

anladım canım ınsallah geçecek haftasonu merak etme sonrda bır bakmısın hamıssın ınsallah belırtılerınde var masallah hersey yolunda gıbı bakalım hep bırlıkte görücez