ay nebıleyım ya her ay ılıskıden sonra acaba oldumu varmı meraktan ölürdüm reglıme kadar bu ay nedense böyle hissedıyorum hayırlısı artık Allah bılır be canım
evet canım az kaldı benımde sıkı çalışmaya çalışıyoruz ama her zamanda olmuyor be canım hep çalışıcaz dıyoruz bu seferde sartlanıyoruz o yüzden bosver ama olmasını ısterım bu ay benım için önemlı ınsallah arkan gelırız senın ınsallah Allah ım bıede nasıp eder
saol tatlım ya çok fena bişeymiş gerçekten resmen vücüdum sarsıldı ya hiç yaşamamıştım ben yemekte yiyemiyorum sıvıyla besleniyorum inşallah hemen düzelir
kızlar herkesin evlilik yıldönümü bu aralar ne güzel nice sağlıklı huzurlu yıldönümleri geçirisiniz inşallah benimde haziran 28 di tam 13 10 gün olmuş benimde🙂
aman kızlar sizde kendiniz dokunmayın dokunuyorlar ama ayyyy geçen doktora gittim hiç alttan bakılmamamıştım canım ya doktor bir soktu elini üçmüydü dörtmüydü paramakları ya hiç erkek doktora gitmemiştim erkek görmedim yani doğum yaptım ebeler yaptırdı doğumumuda ama erkek doktordan o kadar çok utandımki anlatamam kızlar çok kötü bişey ya Allah ne düşürsün nede eksik etsin tatlım
hehe ayen bende işte tırsıyorum böyle şeylerden. e ben sırf doğum korkusu yüzüne bir buçuk sene bekledim.hamilelik deyince benim aklıma bebek değil DOĞUM geliyordu.ama baktım herkes doğurabiliyo e ne var bende doğrurum heralde dedim.
kızlar herkesin evlilik yıldönümü bu aralar ne güzel nice sağlıklı huzurlu yıldönümleri geçirisiniz inşallah benimde haziran 28 di tam 13 10 gün olmuş benimde🙂
evet başladı canım ya sorma tamda kendime bakmaya başlamıştım karışımlar falan süt içiyorum devamlı meyva suyu falan ağrı olmasa yerim yemek aslında ama ağzımı açıp kapatmakta zorlanıyorum
hehe ayen bende işte tırsıyorum böyle şeylerden. e ben sırf doğum korkusu yüzüne bir buçuk sene bekledim.hamilelik deyince benim aklıma bebek değil DOĞUM geliyordu.ama baktım herkes doğurabiliyo e ne var bende doğrurum heralde dedim.
canım hiç korkma zor olmuyo Allah kolaylığını veriyor inana bana ben normal doğum yaptım zorlanmadım o kadar ama dünyaya can geliyor sonuçta o kadar olması lazım değilmi aman bazıları bir anlatır aklın çıkar yangına körükle giderler yani sen sen ol hiçbirine kulak asma
aman kızlar sizde kendiniz dokunmayın dokunuyorlar ama ayyyy geçen doktora gittim hiç alttan bakılmamamıştım canım ya doktor bir soktu elini üçmüydü dörtmüydü paramakları ya hiç erkek doktora gitmemiştim erkek görmedim yani doğum yaptım ebeler yaptırdı doğumumuda ama erkek doktordan o kadar çok utandımki anlatamam kızlar çok kötü bişey ya Allah ne düşürsün nede eksik etsin tatlım
evet canım benımde doktorum erkek ınsan çok tuhaf oluyor ama benım doktorum kaç yıllık aynı doktorum olunca alıstım artık ben o dedgını denemıstım ama elıme hep sert bısı gelmıstı o ayda da hamıle degıldım zaten bılmıyorum o dogrumu