evet başladı canım ya sorma tamda kendime bakmaya başlamıştım karışımlar falan süt içiyorum devamlı meyva suyu falan ağrı olmasa yerim yemek aslında ama ağzımı açıp kapatmakta zorlanıyorum
evet canım benımde doktorum erkek ınsan çok tuhaf oluyor ama benım doktorum kaç yıllık aynı doktorum olunca alıstım artık ben o dedgını denemıstım ama elıme hep sert bısı gelmıstı o ayda da hamıle degıldım zaten bılmıyorum o dogrumu
bence doğru sert bişey gelince ele reglin oluyor canım benim şimdi yok o serlik hamile olunca olmuyo boş oluyor orası regl olacağn zaman rahim aşağı iniyormuş oymuş elimize gelen gebelik olnunca rahim yukarda olyomuş ondan ele değmiyormuş
canım hiç korkma zor olmuyo Allah kolaylığını veriyor inana bana ben normal doğum yaptım zorlanmadım o kadar ama dünyaya can geliyor sonuçta o kadar olması lazım değilmi aman bazıları bir anlatır aklın çıkar yangına körükle giderler yani sen sen ol hiçbirine kulak asma
evet çok kötü anlatıyorlar insanın psikolojisi bozluyor.ama ben yendim o korkumu Allahın izniyle.ne yapalım karnımıza giren bi şekilde çıkacak.Mevlamde verir tabi kolaylığını.
canım hiç korkma zor olmuyo Allah kolaylığını veriyor inana bana ben normal doğum yaptım zorlanmadım o kadar ama dünyaya can geliyor sonuçta o kadar olması lazım değilmi aman bazıları bir anlatır aklın çıkar yangına körükle giderler yani sen sen ol hiçbirine kulak asma
ya şu doğum olayından bende çok korkuyorum bana anlatılanlarda çok korkuttu beni dar olunca kesiyolarmış falan bakalım hamileliği düşünüyorum ama doğumu nasıl yapıcam bilmiyorum🙂
bence doğru sert bişey gelince ele reglin oluyor canım benim şimdi yok o serlik hamile olunca olmuyo boş oluyor orası regl olacağn zaman rahim aşağı iniyormuş oymuş elimize gelen gebelik olnunca rahim yukarda olyomuş ondan ele değmiyormuş