Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

zaten çok eskiden köylerde doktor falan yok ebeler var hatta ben bi filmde görmüştüm kadını ebeye götürüyorlardı o da öyle alttan parmakla bakıp hamile olduğunu söylüyordu.tabi ben yanlış anlamadıysam.yani şimdi anlıyorum demekki böyle anlıyolarmış diye.

ya şu doğum olayından bende çok korkuyorum bana anlatılanlarda çok korkuttu beni dar olunca kesiyolarmış falan bakalım hamileliği düşünüyorum ama doğumu nasıl yapıcam bilmiyorum🙂

hiç korkma Allah kolaylık veriyor insana sonuçta bir can geliyor dünyaya dimi ama bebek küçük olunca olmazmış kesi benim vardı ama 3 900 gr bebek doğudum ondan heralde hastaneye gidip bebeğin doğması 1saat bile alamadı ama hepen ilk ağrılarda gitmedi tabi ya benide bi görsen 48 kiloda hamile kaldım senin nerendi çıktı bu bebek diyolardı bana

canım daha çok erotik bi akşam hazırlada azdır adamı sonrada gelsin bebişler tam yumurlama gününde
canım bende öyle düşünüyorum farklı olsun diye ama,ne bileyim tutuldum kaldım valla.kokulu sabunlarımla güzel bir banyo yapayım,kokulu kremlerimi süreyim,beyaz fantazi dantelli geceliğimi giyeyim.mum ışıklı oda da değişik şeyler olur heraldetabi birazda cilve

evet ya maşallah tombiş çıkmış bebişin benim annemde çok kilolu doğurmuş hep 3 kardeşiz ben 4,5 kilo 2.si 3,700 kg en küçüğü tam 5 kilo doğdu anneme çekersem yandım valla:laugh: dediğin gibi Allah kolaylığını verir

bencede dısarda geçırın geceyı sonra gel eve gıyın gecelıgını sür kremlerını baslasın gece benım planlarım bu sekılde ınsallah böyle yapıcam
sanırım bizimkide öyle olacak,ya aslında böyle planlamamıştık biz.cumartesiye geliyorya 2 günlüğüne biryerlere gidecektik.degışik ortam olsun diye ama olmadı neyse bakalım,kısmet böyleymiş🙂